23/04/2024 - 15:21
Més

    Àgueda Micó i el seu equip presenten a Ontinyent la candidatura ‘Força, poble, futur’

    Altres notícies

    Àgueda Micó i el seu equip han presentat a Ontinyent la candidatura Força, poble, futur per al VIIIé Congrés Nacional del BLOC que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny de 2021. Una presentació de candidatura coral en la qual Àgueda Micó ha estat acompanyada pel portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig; el diputat a les Corts i exalcalde d’Agullent, Jesús Pla, la regidora de Gan-dia Ali Izquierdo i la diputada a les Corts Nathelie Torres, a més de desenes de militants de base, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de la comarca de la Vall d’Albaida.

    Àgueda Micó, actual secretària general del BLOC-Compromís, aspira a convertir el seu segon mandat en una etapa de refundació del partit. La candidata ha esbossat les línies ideològiques i de treball de la seua candidatura, basades en les ponències presentades per al seu debat al Congrés. En esta línia, ha assegurat és el moment «de refundar el BLOC per a convertir-lo en una eina de construc-ció nacional i popular del País Valencià i fer-lo encara més útil per a la ciutadania. Ara cal una re-fundació del BLOC, i és més necessària que mai perquè adaptar-nos i evolucionar en companyia de la societat està al nostre ADN nacionalista. Una refundació que farem des dels nostres valors, que són la lluita per un país just, pròsper i sobirà, des l’esquerra, el feminisme, l’ecologisme i la cohesió territorial. Un país de persones dignes i lliures que miren cap al futur».

    Per a Àgueda Micó, un dels principals eixos de treball per als propers anys ha de ser «reforçar la feina de suport als col·lectius locals i comarcals, que són la base del nostre partit. Hi haurà més persones que mai per a atendre i ajudar en tot el possible als col·lectius locals i comarcals per a donar-los eines per a fer millor la seua feina. Serà una executiva molt bolcada en el territori, i també en la feina municipalista. El municipalisme està en l’ADN del nostre partit. L’ajuda als nostres regidors i regidores serà un eix inqüestionable de la futura direcció del partit».

    Micó ha fet èmfasi en la seua etapa com a regidora de l’Olleria, el seu poble natal i on continua residint: «La primera volta que vaig votar em vaig votar a mi mateixa en la llista del BLOC a l’Olleria. En 2003 vaig ser escollida regidora i he passat dotze anys a l’Ajuntament del meu poble que van ser un plaer molt gran. I quan entràrem a governar ho férem a cara descoberta, transformant el poble tant com vam poder. Què millor que governar el teu municipi per a una persona amb vocació de servei públic? Sóc de l’Olleria, sóc de la Vall d’Albaida, i no canvie esta comarca per res del món. I després d’este congrés vull seguir portant l’accent de la Vall a la direcció del meu partit».

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -