El PP de Quatretonda impedeix dur al plenari el debat sobre la reforma constitucional

El portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Quatretonda, David Mahíques, ha lamentat que el PP de Quatretonda haja demostrat una volta més el seu “sectarisme i intransigència” en impedir que el debat sobre la reforma de la Constitució Espanyola forme part de l’ordre del dia de l’últim plenari municipal, en votar en contra de la seua inclusió en una comissió prèvia.

Per a Mahíques, la reforma de la Constitució “és una qüestió d’interès perquè afecta a tots els ciutadans de l’Estat, i també als veïns de Quatretonda”, un tema al qual s’està debatint també a nivell municipal, perquè un assumpte d’aquesta rellevància mereix atenció també a nivell local”. El portaveu socialista assenyala que “sabiem que el PP local mai hauria recolzat que l’Ajuntament es mostre a favor d’un escrit que planteja aspectes com una clàusula que assegure el dret a la sanitat universal o a l’educació pública, ja que són els  de la dreta qui estàn tractant de desmuntar-los, ni menys debatre una proposta de disseny federal de l’Estat, la seua forma i un finançament just. Però seria una mostra de transparencia i democracia que admeteren que l’assumpte fora objecte de debat públic al plenari”.

Al seu lloc, el Govern del Partit Popular de Quatretonda “vol evitar a tota costa el debat polític per por a quedar en evidencia, com han fet ja en assumptes de carácter general com el tancament de RTVV, però també en temes estrictament locals com la proposta de crear un Pla d’Ocupació que ens van impedir dur al plenari. Entenem que la majoria absoluta i absolutista del PP acabe decidint quines propostes ixen o no endavant, però el que no ens sembla acceptable és que tanquen sistemàticament les portes ni tan sols al debat públic sobre tot allò que no siga del seu interès”, lamentava David Mahiques.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix proposa a la Diputació mesures de recolzament al Clúster Tèxtil Sanitari Valencià

La Vall Ens Uneix ha presenta aquest dilluns una moció al ple de la Diputació …