728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Ontinyent > El PP d’Ontinyent s’absté al Pla Edificant

El PP d’Ontinyent s’absté al Pla Edificant

L’acceptació de delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives incloses en el PLA EDIFICANT de la Generalitat va obtenir ahir l’abstenció del Partit Popular perquè “l’informe de l’Oficina Tècnica adverteix del caos que va a provocar la magnitud de treball del Pla Edificant i l’informe d’Intervenció augura problemes de liquiditat en l’ajuntament d’Ontinyent”.

En paraules de Mercedes Pastor, portaveu del Partit Popular, “com assenyalen els informes dels tècnics, el Pla Edificant a Ontinyent suposa la gestió de competències que no són pròpies de l’ajuntament per valor potser superior a 20 milions d’euros, la qual cosa va provocar sobrecàrrega de treball en l’estructura municipal que, en curt mig termini, generarà problemes seriosos de gestió i seran contraris sens dubte a la necessitat de realització eficaç i eficient d’actuacions que anaren positives per a la població”.

La portaveu popular ha assenyalat també el fet que “les factures de les obres i millores en els col·legis que aculla el Pla EDIFICANT s’emetran a nom de l’ajuntament i es pagaran per l’ajuntament al contractista. Després serà la Generalitat la que haurà de pagar a l’ajuntament en el termini de 20 dies, alguna cosa que és molt probable no s’ajuste a la realitat i és el que, segons els informes, generarà problemes de liquiditat en l’ajuntament”.

Mercedes Pastor ha insistit que “des del grup municipal del PP sempre hem tingut molts dubtes referent al pla Edificant del govern del Botànic. Segons Pastor, al principi el nostre vot al programa va ser a favor, no pel programa en si, sinó pel fet de fer possible la construcció, ampliació, adequació, reforma i equipament de centres públics docents. No obstant açò, expliquen de des del PP, “ara que s’està aprofundint en el tema no podem donar el nostre suport a un pla que la Generalitat ha desviat als ajuntaments i que queda patent pels advertiments tècnics va a lligar-nos de mans i peus. D’ací la nostra abstenció”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent acull un acte de la campanya “El moment socialista, la força de les comarques”

Els socialistes d’Ontinyent i La Vall d’Albaida participaran aquest diumenge 16 de desembre a un …