28/03/2024 - 13:42
Més

    El PP d’Ontinyent demana reactivar el projecte “Ciutat del transport” de la ciutat

    Altres notícies

    “Un any després que la mercantil Ciutat del Transport d’Ontinyent, S.L. i l’Ajuntament d’Ontinyent ratificaren en ple la resolució de la concessió del Parc d’Actuació Logística Comarcal d’Ontinyent (PALCO), les coses segueixen igual. Igual de parades”, matisen des del PP d’Ontinyent, ja que “el tripartit de PSOE, COMPROMÍS i EU, no ha mogut ni un dit perquè la futura Ciutat del Transport es reactive i comence una nova marxa, aquesta vegada possible”.

    Segons expliquen els populars, “podem afirmar que el govern de Jorge Rodríguez es manté de braços creuats davant la crisi que tant mal està fent aquesta ciutat. El govern no busca solucions per reactivar l’economia d’aquesta ciutat”. El portaveu Popular en l’ajuntament d’Ontinyent, Filiberto Tortosa explica “aquest és un projecte important que va nàixer en 1999 amb l’objectiu de convertir-se en la Ciutat del Transport d’Ontinyent; un projecte impulsat pel PP, qui va cedir els terrenys a la Generalitat i va aconseguir una aportació d’un milió d’euros per part del govern valencià per a les obres, el pressupost de les quals va ascendir a 920 mil euros”.

    Des del PP han recordat que “l’any passat, quan es va votar la resolució demanial per part de l’empresa Ciutat del Transport d’Ontinyent, S.L., (empresa que va renunciar a gestionar el gran projecte durant 60 anys) ja explicarem que el vot del PP anava ser el d’abstenció perquè no anàvem a impedir la resolució de mutu acord, però sí que és important recalcar que s’han fet molts esforços per totes les corporacions d’aquest ajuntament per a portar endavant aquest projecte; hi ha hagut molts propietaris de terrens afectats i, sobretot, ens queden molts dubtes sobre a quin ús, destinació o activitat van a destinar-se els terrenys per part de l’actual equip de govern”.

    “Ha passat un any d’aquestes declaracions i les coses segueixen igual. Per açò, reclamen una solució al projecte els terrenys del qual compten amb un total de 49.295 m2m que, recordem, estan situats al costat del polígon industrial el Pla i l’ecoparc” afirmen des del PP.

    Des del Govern d’Ontinyent s’ha vollgut aclarir que “creure a estes altures que projectes com la Ciutat del Transport poden reactivar l’economia d’Ontinyent demostra que el PP de Filiberto Tortosa encara no ha entés el que ha passat; continuen vivint al seu món, que res té a vore amb la realitat que viuen ciutadans”.

    “La Ciutat del Transport no és viable si no recuperem activitat industrial; i cal recordar al PP que ells són els que van apostar per un model especulatiu abandonant la producció i la indústria. De fet, el pes de la indústria en el PIB valencià ha passat del 20% a representar apenes el 13% després de 20 anys de governs del PP”.

    “No van ser capacos de possar en marxa el projecte quant València era una festa i ara ens critiquen? El projecte hui és inviable i el que hem de fer és reactivar l’economia apostant per un nou model i no per infrastructures innecesàries en aquest moment, a no ser que Filiberto Tortosa el que estiga és defensant interesos particulars concrets, com és habitual en ell”, conclouen des del Govern d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -