21/04/2024 - 16:45
Més

  L’ IES Jaume I aconsegueix recaptar 700 euros en les activitats solidàries

  Altres notícies

  Amb motiu del 30 aniversari de l’ IEs Jaume I s’ han celebrat aquesta setmana  dos activitats benèfiques: una cursa i un esmorzar solidari. La recaptació, al voltant de 700 euros, ha estat dirigida a  aconseguir beques d’ estudi per a jovens de Nicaragua i cursa escoles solidariesGuatemala, dins d’ un programa capitanetjat per l’ ONG Escoles Solidàries.

  Així, dilluns 14 d’ abril va tindre lloc una cursa solidària on van poder participar, aportant un euro,  l’ alumnat i professorat d’ ESO, Batxillerat i cicles formatius.

  Des de l’ organització d’ esta activitat han mostrat la seua satisfacció per la resposta de  la comunitat educativa. “Es tracta de conscienciar els jovens que  amb una activitat lúdica i esportiva poden facil.litar  la vida a altra gent que no coneguem, però que estan  ahí”, s’ ha epxlicat des de l’ organització.

  Per altra banda, dimarts, alumnat i professorat va tornar a  mostrar la seua faceta més solidària  amb un esmorzar on  els professos i alumnes de 2n de Batxillerat van oferir a la comunitat educativa coques salades, dolços i sucs a canvi d’ una aportació de 50 cèntims.

  Des de l’ organització s’ han  mostrat molt satisfets i entusiasmats amb la resposta obtesa.

  Les jornades van concloure amb l’ entrega de la recaptació a dos representants d’ Escoles Solidàries en un acte on des de l’ ONG van mostrar el documental “24hores en la vida de Joana” per tal que l’ alumnat i porfessorat que hi va acudir  coneguera de primera mà còm és un dia qualsevol en la vida d’ una estudiant becada  per aquesta ONG.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -