26/04/2024 - 3:30
Més

    El PP d’Ontinyent demana que es respecte la Protecció Integral de la Plaça Concepció

    Altres notícies

    El grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat una sol·licitud d’informació davant l’Oficina Tècnica i el Regidor d’Urbanisme Joan Sanchis, reclamant que es complisca la normativa urbanística vigent en la reurbanització de la Plaça Concepció. L’escrit presentat pel regidor popular Paco Penadés, requereix als òrgans competents en matèria d’urbanisme, que es pronuncien sobre la Protecció Integral de la Plaça Concepción establida en el Pla General d’Ordenació Urbana i el Pla de Reforma Interior del Raval – Poble Nou.

    En paraules del popular Paco Penadés “una vegada vist el projecte de reurbanització de la Plaça Concepció i revisades les normes urbanístiques vigents a Ontinyent, entenem que un Bé catalogat amb una Protecció Integral ha de conservar íntegrament el seu caràcter històric i patrimonial, preservant les seues característiques originàries”.

    Per això els populars han registrat una sol·licitud perquè s’estudie la viabilitat normativa del projecte de la Plaça Concepció que esborra qualsevol rastre de la seua imatge original i es fixen els aspectes de la Plaça a conservar. En aquest sentit el regidor del PP Paco Penadés afirma que “no és possible que sobre un Ben catalogat amb una Protecció Integral s’actue eliminant el principal tret que el caracteritza com és la ziga-zaga del paviment pel que des del PP demanem que es respecte les normes urbanístiques vigents”.

    Finalment, des del Partit Popular d’Ontinyent lamenten que s’haja realitzat el procés participatiu en ple període vacacional, la qual cosa pot minvar les aportacions de la ciutadania. Els populars entenen que un projecte d’aquest calat s’hauria d’haver fet escoltant a tots i sobretot als veïns i comerciants de la Plaça Concepción que, si no es remeia, poden patir les conseqüències de la conversió en zona de vianants que tant ha degradat el carrer Major.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -