L’aulari de Sant Rafel serà l’aulari per a l’EOI d’Ontinyent

0

Ontinyent disposarà en breu d’una escola oficial d’idiomes pròpia, com va assenyalar el Director General, Ruben Trenzano en juliol de 2020, ara justament fa un any. L’Ajuntament d’Ontinyent segueix amb els treballs per instaurar esta seu, i dins de l’atenció a les demandes de la Conselleria d’Educació a tal efecte, va a cedir l’aulari de Sant Rafel per impartir les classes dels grups de matí.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “la cessió de l’aulari de Sant Rafel mostra la voluntat ferma d’aquest equip de govern per assolir una demanda històrica per a Ontinyent com és la seu independent de l’EOI, que esta ja apunt de fer-se realitat”. També destacava i agraïa la col·laboració de l’equip directiu de l’EOI Xàtiva així com a la Conselleria d’Educació la predisposició per atendre una reivindicació de tota la ciutadania i entramat social d’Ontinyent.

En el curs 2021/2022 que començarà el pròxim 27 de setembre l’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent impartirà classe en horari matinal. Aquest grup és de nivell B1 d’anglès i s’impartirà a l’aulari de Sant Rafel. Pel que fa a la resta d’estudis en aquest curs 21/22 es manté tota l’oferta d’idiomes i grups a Ontinyent respecte el curs anterior. La resta de grups i classes vespertines continuaran impartint-se en l’IES Pou Clar.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Ontinyent ha resolt totes les peticions que han estat demandades des de la Conselleria, per les quals, a més d’habilitar-se un espai municipal per a les classes dels grups de matí, han inclós l’enviament d’un esborrany de conveni de col·laboració, així com escollir un nom per a la futura EOI, que per unanimitat del Consell Escolar Municipal serà EOI Ontinyent “Empar Granell” seguint la proposta de l’Alcalde, Jorge Rodriguez.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.