16/04/2024 - 21:26
Més

    El PP d’Albaida s’instaura en la mentira i el Trumpisme

    Altres notícies

    Des de Compromís per Albaida es lamenta profundament la deriva poc democràtica del Partit Popular a la ciutat, on per aconseguir espai mediàtic és capaç d’enviar notes de premsa amb titulars falsos a sabendes, com bé admeten per privat, quan se’ls pregunta al respecte, excusant-se en el joc polític. No queda altra que respondre contundentment que per a “nosaltres la política local és la que construeix una Albaida millor, no la que embruta per obtenir minuts de glòria” i si fins ara “no hem anat responent a cada ataca manipulat i tendencios que els diferents partits han estat llançant, perquè ens dediquem a gestionar i treballar, volem que els fets parlen i no les estratègies electoralistes, però el PP s’ha passat de rosca”.

    Però com bé indica l’Alcalde Alejandro Quilis, i candidat a la reelecció, “tot té un límit i el candidat del PP i la seua formació no poden gastar el meu nom, ni el bon nom de l’Alcaldia d’Albaida, per a un joc polític més propi del trumpisme on els fets alternatius et permeten fer grans titulars, encara que la realitat siga obstinadament diferent”. A més, “em sent profundament dolgut en allò més personal, pensava que a Albaida teníem els límits clars, i que per damunt de tot estava l’estima a la ciutat i a la nostra gent”, es lamenta l’Alcalde.

    Per a Compromís per Albaida l’ús que ha volgut fer el PP de les persones majors i amb demències és deplorable, però que a més vulga fer creure que des de l’Ajuntament s’ha vetat l’accés a ningú a unes instal·lacions cedides, “ens pareix simplement una burla a la ciutadania per a rascar vots d’allà on siga” manifesta Quilis, qui a més, nega “rotundament que l’Alcalde d’Albaida haja donat ordre d’entrada o no a ninguna persona, no només al centre d’Alzheimer, sinó a cap espai públic de la ciutat” com bé sap el candidat del PP “s’han autoritzat actes a l’Odeon, mercat municipal, o en uns dies a la sala Gòtica, sense cap impediment, com ha de ser, perquè la democràcia també és facilitar les ferramentes a l’oposició”. Així com es vol recordar que el centre d’Alzheimer és un espai cedit on ni l’Alcalde d’Albaida té competències per a establir els protocols d’entrada, ni tenia informació de la visita ni va fer, òbviament, cap ingerència com bé sap Juan Carlos Roses i el seu equip.

    La setmana passada al Ple Ordinari des de Compromís ja se’ls va recordar als populars que la Sanitat Pública es defensa cada dia, no només quan venen eleccions amb gran sobreactuació com feren amb la moció presentada. Com ve van reconèixer en aquell moment no s’havien reunit ni amb el centre ni amb la direcció d’Atenció Primària ni de zona, com si s’ha fet des del govern municipal per a aconseguir reforçar l’atenció a la ciutat. Per als Populars només ha estat un colp d’efecte electoralista que com els va eixir mal, perquè al Ple se’ls van veure les vergonyes, ara volen embrutar a la resta amb més mentides.

    Des de Compromís per Albaida es decideix, aleshores, començar una campanya propositiva i en sempre en positiu, on s’espera no haver d’estar perdent el temps recordant coses tan bàsiques com que contar mentides està malament i no és democràtic, en el joc polític no es pot faltar a la veritat a sabendes, i com va cridar el Rei Jaume I, “Vergonya, Cavallers, vergonya”.

    Per això, des de Compromís per Albaida s’insta als diferents partits a jugar net i respectar la veritat, al mateix temps que se’ls convida a participar d’un debat públic on confrontar idees i projectes de ciutat. Perquè com recorda l’Alcalde d’Albaida “nosaltres tenim molt clar la ciutat que volem i aquella que no vol tornar a ser, perquè totes i tots sabem el que ens està costant eixir del pou que el Partit Popular ens va clavar i en el que voldria tornar a fer-ho si pogués” per això “espere que accepten els diferents partits la proposta de debat que anem a fer-los arribar perquè les idees es confronten amb idees i realitat, no amb invents i manipulació”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -