L’Ajuntament d’Albaida i CEEI València signen un acord de col·laboració per a emprenedors i pimes

0

L’Ajuntament d’Albaida i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores CEEI València han signat un acord de col·laboració que permetrà la posada en marxa d’accions conjuntes amb les quals promoure de forma col·laborativa l’emprenedoria, la creació i la consolidació d’empreses a Albaida.

La signatura del conveni ha tingut lloc aquest matí entre, l’Alcalde, Josep Antoni Albert i el Director General de CEEI València, Jesús Casanova. Així mateix, es podran posar en marxa conjuntament activitats en els àmbits de l’organització de jornades i tallers de formació, difusió d’informació, col·laboració en fòrums, trobades i premis empresarials, transmissió d’eines i metodologies, suport en l’assessorament a empreses, etc.

Segons Josep Antoni Albert, “amb la firma d’aquest conveni volem fomentar els valors emprenedors del veïnat d’Albaida i establir un marc de cooperació entre l’Ajuntament i el CEEI perquè qualsevol persona del municipi interessada a muntar un negoci puga ser assessorada i acompanyada en els tràmits necessaris per a la constitució de la seua iniciativa empresarial. Al mateix temps que apropem un ampli servei d’informació dirigit també a les empreses ja consolidades”. 

Com a primera actuació emmarcada en aquest acord es programarà la realització del seminari “Claus d’èxit per a emprendre”, activitat formativa que té com a objectiu establir les bases perquè els emprenedors portadors d’una idea de negoci puguen accelerar el seu llançament a la fi de convertir-la en empresa amb les majors garanties d’èxit.

Sobre la base de l’acord signat, Jesús Casanova estableix que “el CEEI València té entre les seues finalitats prestar serveis de suport al territori, els emprenedors i empreses de les Comarques Centrals Valencianes, per la qual cosa sobre la base d’aquest conveni es podran desenvolupar accions per a donar suport a l’emprenedoria, la creació i el creixement de les empreses d’aquesta zona tan destacada com és la comarca de Vall d’Albaida, on el pes de la indústria supera amb escreix a altres àrees del territori valencià”.

Publicitat