La programació de joventut d’Ontinyent s’inicia aquest divendres

La programació municipal començarà el proper divendres 25 de gener a les 19:00h amb un taller de màgia i es reprendrà l’1 de febrer amb un taller de karate. Les activitats organitzades per la Regidoria de Joventut a través de l’Ajuntament continuaran amb una masterclass de danses urbanes, tir amb arc, taller d’il·lustració amb el còmic i fanzine, curs d’aprenentatge de disseny de pàgines web, taller de “mindfulness”, d’iniciació a la guitarra, curs d’educació emocional en la infància i adolescència, taller de defensa personal i iniciació al rap. També hi haurà un curs de monitor d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, organitzat pel CLJO amb la col·laboració de la regidoria de Joventut.

Durant estos mesos, l’espai jove que es pot utilitzar com a sala d’estudis i de treball organitza diverses activitats com torneig de futbolí, campionat “Jungle Speed”, torneig de “Battle Royale”, cicle de “Star Wars”, torneig FIFA 2019 i “Minecraft”. En març, hi haurà tint de samarretes, construcció jocs de taula, campionat de tennis taula i “uno”. A més, l’agenda jove inclou tallers i jocs a les festes de Sant Antoni Abat, activitats de muntanya organitzades pel Centre Excursionista Ontinyent, viatges a la neu organitzats pel Club d’Esquí “La Vall”, un grup de teatre i expressió i falles juniors Sant Josep. 

Ontinyent enceta la programació de joventut de l’any amb prop d’una trentena d’activitats, entre les organitzades per l’Ajuntament i les d’altres entitats. La regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava el treball fet des de la Regidoria per “oferir activitats de caràcter molt divers perquè tota la joventut ontinyentina puga participar i aprendre sobre arèes molt variades”, manifestava.

Ushiña animava a la ciutadania més jove d’Ontinyent a animar-se “a participar activament d’estes activitats perquè aprendran nous aspectes sobre matèries no vinculades a l’educació reglada, però que des del Govern d’Ontinyent considerem fonamentals per al seu desenvolupament com a persones”. Totes les activitats són d’entrada gratuïta i estan dirigides especialment als joves d’entre 12 i 30 anys. Per poder participar de les mateixes cal inscriure’s prèviament de forma presencial a l’oficina jove (Aula 206-UNED d’Ontinyent). 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aprovat per unanimitat demanar el reforçament de l’atenció primària a la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous per unanimitat de tots els grups polítics (La Vall Ens …