14/05/2024 - 15:52
Més

    El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent respon a les crítiques del PP

    Altres notícies

    El CLJO exposa:

    En contestació a les paraules de la portaveu del Partit Popular d’Ontinyent a mitjans escrits. Els actuals membres del CLJO i les entitats membres d’aquest volem manifestar la nostra oposició i rebuig a les paraules emeses per la senyora Lina Insa al posar com a exemple de gestió i estendard de la passada legislatura de govern del PP a la nostra ciutat, la decisió de l’antic equip de govern de deixar sense cap tipus de subvenció a una entitat com el CLJO.

    Recordem que l’ ex- alcaldessa i els seus no van parar fins que van aconseguir el seu objectiu de destruir i produir el tancament d’una entitat amb molts anys d’ història com ara el CLJO i deixar sense partida a l’entitat encarregada de coordinar les associacions de caire juvenil de la ciutat .

    Creiem que posar com a exemple d’estalvi en un pressupost municipal el lloguer de la seu de diverses entitats locals és faltar a la veritat i burlar-se de la ciutadania, ja que aquestes partides no són ni representen quantitats importants en el gros del pressupost .

    A banda de les suposades raons econòmiques , sembla que el que més li  molesta al PP, és que malgrat tots els seus esforços i atacs contra els joves i les joves d’Ontinyent i contra l’únic element de participació que els quedava a aquestos(CLJO), la nostra entitat ha estat capaç de sortejar aquestos avatars i eixir al pas novament . Som conscients que l’única joventut que tolera la senyora Insa és la pròpia del seu partit, la resta d’entitats sembla que continuem molestant.

    El que precisament els molesta és que som capaços d’organitzar-nos , de possibilitar un debat obert i crític al voltant dels temes i qüestions que ens afecten i sobretot de participar traçant el camí que volem en la construcció de la nostra societat. Sabem que els temps que vivim no són gens fàcils, i molt menys per a la joventut , però som conscients que la nostra opinió és fonamental i hem de ser escoltats com cal.

    Estem lluny d’aconseguir tots els objectius proposats , però som roca dura i intentarem no defallir en aquestos. L’actual equip de govern sabedor de la nostra anterior situació almenys va tenir la deferència d’escoltar-nos i de buscar una seu on poder desenvolupar la nostra activitat.

    Tal vegada el que li sap greu al PP , és el fet que encara quede gent disposada a apostar pels més joves i a vetllar per tal que aquestos es formen, s’organitzen i sobretot que lluiten. Ja sabem quin futur ha previst el PP per als joves: futur incert , precarització laboral, minitreballs i condemna permanent a ser la generació perduda . Per això entitats com la nostra , les quals sempre hem lluitat per tot el contrari molestem als senyors i senyores del PP.

    Recordem a més que aquest partit polític en tots els indrets del país on ha governat (sobretot a la Comunitat de Madrid i al País Valencià) s’ha marcat com a objectiu clar impossibilitar el funcionament dels Consells de la Joventut , condemnant aquestos a l’ostracisme més absolut.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -