25/04/2024 - 17:59
Més

    Compromís valora que Conselleria haja escoltat la proposta per incloure la diàlisi al nou Hospital

    Altres notícies

    Nico Calabuig i Paloma Alberola han destacat “la importància d’incorporar aquest servei, que encara no estava contemplat, a la cartera de serveis del nou Hospital, ja que suposa una oportunitat de solucionar de forma definitiva una necessitat de la nostra ciutadania. També desitgem que es puguen explorar possibilitats transitòries per al servei mentre acaba la construcció de l’Hospital”

    El grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament aquest dilluns la decisió de la Conselleria de Sanitat d’incloure el servei de diàlisi en el Pla Funcional del nou Hospital comarcal, tal com van demanar divendres al matí el regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola. L’anunci implicaria una solució a llarg termini per al manteniment del servei, pel fet d’ubicar-lo a la infraestructura hospitalària en construcció per part de la Generalitat Valenciana.

    El regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha apuntat que “l’anunci fet per Conselleria suposa una bona notícia per a la gent d’Ontinyent i de la nostra comarca, ja que implica la consecució d’un altre servei sanitari públic. Estem satisfets que des de la Conselleria de Sanitat s’haja escoltat la petició que vam fer divendres, demanant que el servei de diàlisi s’incorporara al Pla Funcional del nou hospital, per tal de garantir la seua continuïtat a llarg termini”.

    Calabuig ha subratllat que “així mateix, desitgem que puguen trobar-se altres possibilitats transitòries per a la prestació del servei mentre culmina la construcció del nou Hospital, ja que les necessitats dels i les pacients que reben el tractament de diàlisi són inajornables. És fonamental que totes les institucions i persones ens impliquem en intentar facilitar la vida a la ciutadania”.

    Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, ha apuntat que “com ja vam assenyalar divendres, incorporar aquest servei al nou Hospital comarcal no només resol el problema de forma definitiva, garantint la prestació del servei, sinó que pot millorar-lo, pel fet de fer-lo estable en el temps i prestar-lo a través de la gestió pública, centrada exclusivament en la salut dels i les pacients”.

    Alberola ha conclòs incidint en “la nostra vocació de servei a la ciutadania d’Ontinyent, i en aquest cas, també dels municipis del nostre voltant, a través de les nostres propostes constructives. Com hem dit des de Compromís per Ontinyent en diverses ocasions, la salut és el primer, i sense la salut, la resta de coses són secundàries. Per això cal que seguim treballant de la unitat per al manteniment i demanda de més i millors serveis sanitaris i sociosanitaris per a Ontinyent”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent Impulsa l’Ocupació Amb la Seua Jornada “Labora en Ruta” Reunint 27 Empreses i 600 Aspirants

    La ciutat d'Ontinyent ha celebrat aquest dimecres una jornada clau per a la promoció de l'ocupació amb la seua...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -