Compromís presenta l’Albaida del futur en un acte a l’Odèon

0

Compromís per Albaida convida a la ciutadania al seu acte central amb la promesa de sorprendre-la. Durant aquesta campanya s’han proposat demostrar que l’agrupació local després de 8 anys al capdavant de la ciutat segueix amb idees renovadores. D’aquesta manera durant tota la campanya han engegat un procés participatiu per a elaborar el seu programa electoral, un programa “capaç de germinar, literalment, i fer brotar llavors de camamil·la”; per a presentar la Candidatura van fer un debat amb la societat civil a l’Espai Cultural el Patronat per conèixer les seues apostes de futur i amb l’acte central volen seguir trencant esquemes.

“Després de la desfeta del PP on el deute de la localitat va pujar fins als 19,5 milions d’euros, ara, amb la senda de l’estabilitat i una reducció de deute fins als 9,5 milions d’euros és el moment de recuperar la il·lusió per poder créixer amb força com a poble i el col·lectiu s’ha marcat per objectiu compartir amb les albaidines i albaidins la seva aposta cap al futur” expliquen des del partit.

D’aquesta manera, l’acte central jugarà amb les emocions i les experiències sensorials, convertint el tradicional míting electoral en tot un revulsiu engrescador per a seu poble.

A més dels membres de la llista, el candidat a la reelecció Josep Albert estarà acompanyat per la Diputada a les Corts Valencianes, Graciela Ferrer. Demà divendres 17 de maig a les 20h00 a l’Odèon. Qualsevol persona interessada a conèixer les propostes de Compromís per Albaida estan convidades a participar de l’acte i gaudir dels primers brots de l’Albaida del futur.

Publicitat