16/04/2024 - 14:55
Més

    Compromís pregunta a l’equip de govern per l’inici de les obres de la pista d’atletisme

    Altres notícies

    En març de 2016, l’equip de govern a l’ajuntament d’Ontinyent va anunciar a la premsa la reunió que va mantenir el Govern Municipal amb els diferents Clubs esportius (l’Associació recreativa de Futbol-7, el Club d’Atletisme d’Ontinyent i el Club d’Atletisme de la Vall d’Albaida) en què informaven de les obres de millora a la pista d’atletisme i el camp de futbol 7 del Poliesportiu Municipal. L’obra forma part de l’acord signat entre Diputació, Ajuntament i UV per invertir 1’1 milions en infrastructures esportives i universitàries a la ciutat. L’equip de govern va manifestar que l’execució començar en juliol i està previst que l’actuació estiga finalitzada enguany”.

    Des del grup polític municipal Compromís a l’ajuntament d’Ontinyent s’ha fet hui, per registre d’entrada, la següent pregunta a l’equip de Govern: Donat que la nova temporada esportiva està a punt de començar, quan està previst que s’inicien les obres de la pista d’atletisme i del camp de futbol 7? On podran realitzar els entrenaments i competicions oficials els diferents clubs afectats mentre dure l’obra?

    El més important per a Compromís són els i les esportistes que van a començar en breu els entrenaments i les competicions de la nova temporada. I, per tant, cal tindre en compte quina solució se’ls donarà als clubs per a poder continuar la pràctica de l’esport mentre es realitzen les obres previstes, quan s’iniciaran aquestes i quin temps està previst que duren.

    Font: Compromís per Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

    El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -