21/06/2024 - 0:58
Més

  Desmantellen una organització dedicada al robatori de combustible en la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  En el marc de l’operació “CHARCA 3” la Guàrdia Civil ha aconseguit desmantellar un grup criminal dedicat a sostreure combustible de vehicles estacionats a les localitats de Benigànim, la Pobla del Duc, Quatretonda i Genovés.
  Aquest operatiu realitzat per components de la Companyia de la Guàrdia Civil de Xàtiva es va iniciar a primers d’enguany 2016 davant diferents sostraccions de combustible de vehicles estacionats a la via pública.

  La fase d’explotació d’aquesta operació es va realitzar entre els dies 30 d’agost i 2 de setembre quan els agents van procedir a la detenció de 3 homes d’edats compreses entre els 28 i 30 anys i de nacionalitats espanyola i romanesa per la seva implicació en els delictes de pertinença a organització criminal, robatori amb força, furts i danys.

  Un dels detinguts va ser interceptat pels guàrdies civils mentre fugia d’un intent de robatori en un habitatge de Benigànim.
  Els components del grup actuaven principalment a la nit per evitar ser descoberts i procedien a tallar un maneguet que unia el dipòsit del vehicle amb el motor per d’aquesta manera i proveïts amb garrafes de plàstic sostreure el combustible.
  En alguna ocasió aquests individus tallaven per error el maneguet del líquid de frens amb el consegüent perill per als propietaris dels vehicles.

  Fins al moment s’han pogut aclarir 16 fets delictius i no es descarta que a mesura que avancin les investigacions de determini un nombre més gran. Els agents també van intervenir un ciclomotor i una bicicleta d’origen il·lícit. Les diligències han estat lliurades al jutjat d’instrucció no 3 de Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -