19/03/2024 - 10:15
Més

    Compromís per Ontinyent valorarà els primers 100 dies de legislatura en una Assemblea Oberta

    Altres notícies

    Aquest divendres, 11 d’octubre, el Grup Polític Municipal de Compromís per Ontinyent celebrarà una Assemblea Oberta per tal de valorar els primers 100 dies de la legislatura 2019-2023 al consistori ontinyentí.

    La cita, que tindrà lloc a les 19.00 hores de la vesprada a la seu de Compromís per Ontinyent, ubicada al carrer Maians número 23, està oberta a la militància, a les persones simpatitzants, així com a votants i ciutadania en general. L’acte comptarà amb la presència dels dos edils que té la formació en la Corporació municipal, que són Nico Calabuig, regidor de Consum, i Paloma Alberola, regidora d’Arxiu.

    En paraules del mateix Nico Calabuig, regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, “hem volgut convocar una Assemblea Oberta perquè considerem fonamental recollir les opinions, inquietuds i valoracions de la gent de la nostra ciutat, participen o no activament en Compromís”.

    Calabuig comentava que “la legislatura ja està en marxa i és necessari, i molt interessant, escoltar a les ontinyentines i ontinyentins, que al cap i a la fi són els qui cada dia estan afectats per les decisions que prenem els representants públics. No només pensem que és necessari escoltar-los i donar-los veu, sinó que seria irresponsable no fer-ho”.

    En aquesta mateixa línia, la regidora Paloma Alberola destacava que “una iniciativa com aquesta permet implicar a la gent, trencar amb eixa idea de reduir la política i la participació ciutadana a dipositar un vot cada quatre anys. Des de Compromís per Ontinyent volem apropar-nos a la política local d’altra manera més oberta, més plural, més participativa”.

    Després d’aquesta Assemblea Oberta a la ciutadania, Compromís per Ontinyent tancarà la jornada de divendres amb l’edició 2019 dels Premis “Roure Valencià”. La formació valencianista celebrarà l’acte d’entrega dels guardons i el posterior sopar a la plaça Sant Domingo de la ciutat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -