11/12/2023 - 9:25
Més

  Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

  Altres notícies

  El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del trànsit i dels aparcaments en la zona que envolta el paratge natural del Pou Clar. El regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola han registrat un escrit de forma telemàtica en el qual han demanat al govern municipal de La Vall ens Uneix que atenga les queixes veïnals, ja que s’estan produint situacions conflictives i incòmodes a conseqüència del trànsit descontrolat i l’aparcament de cotxes vora la carretera, en els camins de casetes i fins i tot als entradors.

  En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, “proposem un augment significatiu de la vigilància i el control en els voltants del Pou Clar, tant en les carreteres CV-81 i CV-655 com en els diferents camins de la zona del Llombo que connecten amb el paratge. Aquest augment de la vigilància és fonamental per a poder garantir un trànsit fluït i segur per a totes les persones, així com evitar que hi haja vehicles aparcats en zones inadequades, com camins de casetes o els mateixos entradors de les propietats”.

  Tal com ha apuntat Calabuig, “tota aquesta situació està generant un gran malestar en la zona, tal com ens han fet arribar diversos veïns i veïnes, molt descontents amb les molèsties registrades aquests últims dies. Les necessàries mesures adoptades per a restringir l’aparcament en els llocs que estaven destinats a tal efecte no han estat acompanyades d’un suficient i imprescindible augment i millora de la vigilància i el control”.

  Per la seua banda, la regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola, ha incidit en “el risc que pot suposar aquest augment del trànsit i els aparcaments descontrolats per a les persones que utilitzen els camins de la zona per a passejar a peu o en bicicleta. Açò està provocant que les persones que habitualment fan ús d’aquests espais per a fer esport o caminar estiguen patint molts obstacles i que, a més, s’estiga posant en risc la seua seguretat, ja que de vegades els vehicles que recorren la zona i aparquen allí no coneixen del tot el traçat i la fisonomia dels camins”.

  Des de Compromís per Ontinyent han conclòs demanant “una resposta ràpida i eficient del govern municipal que permeta garantir completament la seguretat dels residents en les propietats dels camins, vianants, ciclistes i conductors, i que pose fi al descontrol que està vivint-se en els últims dies, sobretot durant els caps de setmana, en relació amb el trànsit i els aparcaments descontrolats”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -