COEVAL reprén els encontres empresarials analitzant el nou escenari económic Post-Covid19

1

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida(COEVAL) ha représ, després de la finalització de l’estat d’alarma declarat pel Covid 19, la celebració en la Finca La Clariana de les Trobades Empresarials de COEVAL, amb la participació com a convidats de Francisco Sanchis i David Marco de la prestigiosa consultora PricewaterhouseCoopers (PwC). Tots dos han centrat la seua exposició en les importants conseqüències econòmiques del covid 19 en tots els àmbits i com afrontar el nou escenari post Covid amb el qual es trobaran les empreses. Francisco Sanchis és Director Responsable de Consultoria Estratègica en Llevant i Catalunya de PwC i David Marco és Soci Director de PwC Tax & Legal Services en Llevant. PwC és una de les majors signatures de serveis professionals del món, sent present en 157 països amb més de 223.000 professionals.

Francisco Sanchis i David Marco es van recolzar en les dades macroeconòmiques conegudes per a destacar la importància de les conseqüències econòmiques del Covid 19, que planteja, després de la finalització de l’estat d’alarma, una complicada situació per a la majoria de sectors i països. Una vegada es dispose de la vacuna o teràpia eficaç enfront del Covid 19, s’impulsarà una recuperació que farà possible tornar a una situació semblant a la qual es tenia amb anterioritat a la pandèmia. Per això, en aquesta crisi atípica, ja que està vinculada a un tema sanitari i no a mala praxi empresarial o financera, el temps amb el qual es trobe una solució sanitària de garanties serà determinant perquè es puga tornar amb major promptitud a una situació pre Covid després de l’enorme impacte que la pandèmia ha produït a tota l’economia mundial.

A escala nacional, autonòmica i comarcal el panorama és similar a l’exposat a nivell general, si bé, per a accelerar la recuperació econòmica i evitar que s’engrandisquen les diferències entre les economies dels diferents països, s’hauria d’apostar per la posada en marxa de plans de xoc eficaços de col·laboració públic-privada per a l’execució de potents plans de reindustrialització i recuperació de capacitat productiva de valor afegit, promoure l’adaptació en tots els sectors a una economia digital centrada en el client més que en el producte i apostar per la transició feia l’ús d’energies renovables que permeten la sostenibilitat mediambiental.
Després de la intervenció de Francisco Sanchis i David Marco va tindre lloc un interessant col·loqui entre els participants en aquesta Trobada Empresarial de COEVAL.

Publicitat

1 COMENTARI

Comments are closed.