19/04/2024 - 18:05
Més

    Compromís per Ontinyent arranca la campanya electoral al Passeig de Benarrai amb un acte sobre sostenibilitat

    Altres notícies

    Compromís per Ontinyent celebrarà el proper dijous 9 de maig a les 20.00 hores al Passeig de Benarrai un acte per parlar de les seues propostes sobre sostenibilitat i debatre sobre el futur de la ciutat. En l’acte, que serà presentat per M. Àngels Moreno (número 5 de la candidatura) hi intervindran Fran Quesada (actual Secretari Autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic), Javi Ferri (enginyer Agroalimentari i Agroambiental i candidat independent en la llista municipal) i Isabel Pla (membre de la cooperativa agrícola Més Que Horta).

    Des de la coalició valencianista, d’esquerres i ecologista el candidat a l’alcaldia Nico Calabuig ha afirmat que “amb esta taula redona, a més d’explicar i debatre amb la ciutadania sobre les propostes de futur, volem posar en valor actuacions liderades per Compromís que han sigut i són positives per a Ontinyent com són els Camins Escolars Segurs, la revitalització d’un producte local com es el Meló d’Or, la Mostra de Cinema Mediambiental, els horts urbans o el mateix Passeig de Benarrai, un pulmó verd que volem seguir potenciant i que va ser impulsat precisament pel participant al debat Fran Quesada, quan era regidor de Sostenibilitat a l’Ajuntament d’Ontinyent”.

    En eixe sentit, des de Compromís per Ontinyent han volgut “convidar tota la ciutadania a participar del debat i aportar la seua visió sobre els reptes en matèria ambiental que té la nostra ciutat”.

    Finalment, han manifestat que “amb este acte sobre un eix transversal en les futures polítiques del govern municipal liderat per Compromís, donarem el tret d’eixida a la campanya electoral de les eleccions municipals i europees del proper 26 de maig, ja que després del debat, celebrarem un sopar baix braç amb totes les persones que ens vulguen acompanyar, per anar posteriorment totes i tots junts a l’enganxada oficial de cartells i tradicional inici de la campanya que s’esdevindrà al Parc Mestre Ferrero”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -