20/04/2024 - 8:18
Més

    Caixa Ontinyent cedix un solar per a aparcament al barri del Llombo

    Altres notícies

    L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, han firmat un contracte per mitjà del qual l’entitat financera cedix a la ciutat l’ús gratuït d’un espai destinat a l’aparcament.

    El solar, que disposa de 1.250 m2, s’ubica en el barri d’El Llombo en el carrer Sant Jaume, molt pròxim a l’edifici que la Universitat posarà en marxa en unes setmanes, i la implantació de les quals convertirà a Ontinyent en ciutat universitària. La concentració de graus en un mateix edifici, el previsible increment d’alumnes (que actualment es xifren en més de 1.000) i la incorporació de nous graus en els pròxims cursos, convertiran el barri en un dens nucli universitari. La disposició d’espais per a facilitar aparcament i accessos permetrà atendre la demanda en les millors condicions.

    Cal recordar que l’impuls de l’activitat universitària a Ontinyent arriba de la mà de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida en la que confluïxen l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Universitat de València.

    L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que amb este conveni s’oferixen noves places en una zona en què tradicionalment s’ha demandat, i ha agraït a Caixa Ontinyent “la seua col·laboració i la predisposició sempre per a treballar colze a colze amb l’Ajuntament d’Ontinyent per a millorar el benestar dels veïns de la ciutat”.

    Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat l’aportació de l’entitat a l’impuls del campus i, amb això, la revitalització del barri d’El Llombo “especialment ara, amb la pròxima posada en funcionament d’eixe nou aulari que convertirà Ontinyent en ciutat universitària”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -