Aquesta vesprada, s’ha presentat la dimissió de quasi la totalitat de la Junta de Festers, presidit per Michel Aliaga. El registre d’Entrada de la Societat, ha recollit una carta de dimissió dels càrrecs vicepresident, secretari, asesor musical, director del museu, el cronista de festes i dos vocals.

En aquesta setmana prèvia al poc mes de 4 dies de la celebració del primer concert del mig any, i quasi 10 dies del Mig Any Fester, la Societat de Festers es “tambaleja” ja que l’actual president no podria exercir al no tindrer als membres necessaris que exigeixen els estatuts.

Aquesta dimissió s’ha fet efectiva després de que aquest dilluns, la responsable de premsa, Pilar Coll, presentara la seua dimissió al·legant una “impossibilitat de treballar amb el president, per la seua forma de fer les cosses” i la “dificultat de trobar consens de com portar el departament de premsa”.

Dins d’aquesta situació, es poden optar a fer diverses opcions. La primera sería presentar una moció de confiança a la Societat, tornar a escollir els membres de la nova junta, o bé tornar a fer eleccions dins de la Societat de Festers. Cal assenyalar que Michel Aliaga va ser l’unic candidat en presentar-se el passat mes de Novembre de 2014.

Michel Aliaga, nou president de Festers d’Ontinyent

Comments are closed.