11/12/2023 - 11:16
Més

  Compromís per la Vall d’Albaida participa en la mobilització en defensa del tren a València

  Altres notícies

  Aquest passat dissabte, diversos membres de Compromís d’Ontinyent, Albaida i Agullent participaven a València en la concentració organitzada per la plataforma “Indignats amb Renfe”, que reclamava un servei digne de ferrocarril al País Valencià.

  Els i les militants de Compromís per la Vall d’Albaida van participar en aquesta convocatòria junt amb el diputat al Congrés, Joan Baldoví, el diputat a les Corts Valencianes, Juan Ponce, i la diputada a la Diputació de València, Dolors Gimeno.

  Maria Mora, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Agullent i secretària comarcal de JovesPV-Compromís de la Vall d’Albaida, assenyalava que “cal defensar la nostra línia de tren, així com la seua millora i dignificació, tant des de les institucions com des dels carrers. Per això és tan important una concentració com aquesta, que visibilitze a València la nostra lluita”.

  Per la seua banda, Tono Calabuig, militant del Compromís per Ontinyent, destacava que “des dels municipis de la comarca, com ha sigut el cas dels ajuntaments d’Ontinyent i d’Albaida, estem presentant la moció en defensa del servei de tren, en col·laboració amb la plataforma ‘Indignats amb Renfe’, per tal de fer força des de cada poble i ciutat reivindicant un servei de transport públic, col·lectiu, sostenible i de qualitat”.

  En el cas d’Ontinyent, en l’últim Plenari es va produir l’aprovació d’aquesta moció, a proposta de Compromís, que va comptar amb la unanimitat de tots els grups polítics.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -