Rebeca Torró: “els resultats de les Europees avalen el treball dels partits que donen suport al Govern d’Ontinyent”

0

Els resultats de les Eleccions Europees a Ontinyent avalen el treball dels partits que donen suport al Govern d’Ontinyent. Socialistes, Compromís i EUPV han duplicat en vots al Partit Popular. Entre les tres formacions sumen un total de 6.485 paperetes i el 48% dels vots, per les 3.125 paperetes i 23% de vots del PP d’Ontinyent, que queda, a més, 6 punts per baix dels resultats autonòmics del seu partit.

Els socialistes d’Ontinyent, en canvi, es queden a poc més de 300 vots de ser la força més votada d’Ontinyent. “Ens hem quedat a un grapat de vots de guanyar unes eleccions a Ontinyent per primera vegada des de fa molts anys”, ha comentat Rebeca Torró, qui ha afegit que “estes dades constaten que amb el nostre alcalde Jorge Rodríguez com a candidat estem convençuts que guanyarem les municipals de 2015 per tal de seguir treballant per les persones com fins ara”, ha assenyalat.

Segons Rebeca Torró, les dades de les eleccions europees a Ontinyent marquen “un clar gir a l’esquerra”, segons ha exposat la portaveu socialista, qui ha destacat que el bloc d’esquerres ha aconseguit el 55% dels vots a Ontinyent front al 29% de la dreta, “en una clara demostració que els ciutadans d’Ontinyent confien en les polítiques progressistes per a eixir de la crisi”.

Extrapolant aquest resultat a les municipals, el bloc de l’esquerra trauria 14 regidors i la dreta 7: “de tota manera, cal llevar importància a esta dada perquè les municipals són altra història, la gent vota a la persona, i en aquest cas els socialistes tenim el millor candidat. Els ontinyentins i ontinyentines aposten per les polítiques del Govern d’Ontinyent, i Jorge Rodríguez és molt probable que guanye les properes eleccions”, concloïa.

Publicitat