El CLJO inicia un cicle de xerrades amb la xerrada ”coneixes la teua sexualitat?”

0

Aquest 2020 el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, ha inclòs en el seu programa d’activitats un cicle de xerrades que tracten temes d’actualitat i d’interés per al jovent ontinyentí i dels voltants. Així el pròxim 27 de març la xerrada/taller “Coneixes la teua sexualitat?”, donarà el tret d’eixida a aquest cicle.

Lara Avargues, psicòloga general sanitària, especialitzada en sexualitat i teràpia de parella, serà l’encarregada de conduir aquesta jornada. Lara és coneguda pel seu programa “69 raons” d’À Punt, recentment guardonat amb el premi Pello Sarasola al millor programa de les televisions autonòmiques, on en cada capítol es parla i es debat de la sexualitat, i també es respon a les inquietuds en matèria de sexe dels més joves.

Amb aquesta xerrada, des del CLJO completem la campanya “Millor preVIHndre que curar”, iniciada el passat desembre juntament amb el Consell Valencià de la Joventut.

Podeu inscriure’s emplenant el formulari que està accessible en el web del CLJO i les seues xarxes socials o enviant un missatge al 644 95 44 32. La xerrada serà oberta a tots els públics.