28/03/2024 - 20:54
Més

    Ciudadanos renuncia a nomenar un candidat a l’assemblea de Caixa Ontinyent

    Altres notícies

    A continuació s’ofereixen les valoracions de Ciudadanos Ontinyent sobre la decisió de Ciudadanos a escala autonòmica de no nomenar un candidat per a formar part de l’assemblea general de Caixa Ontinyent:

    Juan Revert, representant de Ciudadanos a Ontinyent ha destacat el paper de Caixa Ontinyent, apuntant que “ha sigut un exemple del bon funcionament de les caixes” i la seua importància com a “institució a la nostra ciutat”. Revert entén que cal prendre mesures perquè no es tornen a repetir les males accions que van protagonitzar altres caixes.

    En aquest sentit ha indicat que “a les caixes d’estalvis, els representants polítics prenien decisions financeres que no responien al criteri del mercat, sinó a l’amiguisme. Estaven controlades pels vells partits polítics i els sindicats, que en nombroses ocasions les varen utilitzar per finançar les seues promeses electorals i pagar favors”. Tal com ha explicat Revert la decisió manté un discurs coherent amb l’ideari del partit perquè “no es pot defensar la despolitització de les caixes i al mateix temps nomenar representants a l’assemblea de Caixa Ontinyent”.

    També ha avançat que Ciudadanos “presentarà una Proposta de Llei a les Corts Valencianes per reformar la llei valenciana de caixes amb l’objectiu d’aconseguir una vertadera despolitització”. Finalment, “C’s ha aconseguit que la plaça que li corresponia ha sigut declarada com a vacant”, ha conclòs Revert.

    Font: Ciudadanos Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -