20/04/2024 - 1:29
Més

    Ciudadanos Ontinyent proposa revisar les bandes reductores de velocitat de la ciutat

    Altres notícies

    Ciudadanos (Cs) Ontinyent ha presentat una moció perquè es revisen les bandes reductores de velocitat, en el pròxim ple, amb la intenció de “supervisar i adaptar a la normativa vigent aquests elements en els nostres carrers”, segons ha avançat el regidor Juan Revert. “Fa anys que es van implantar però ja necessiten una revisió de l’estat en el qual es troben, per a valorar si és necessari reposar-los o adaptar-los millor, tant per als vehicles com per als vianants”, ha indicat l’edil, qui ha subratllat que “Ciudadanos ha apostat per garantir una major seguretat per a tots els veïns d’Ontinyent”.

    Revert ha proposat millores en la il·luminació d’alguns passos de zebra elevats “perquè s’il·luminen tots aquells guals amb pas de zebra per a facilitar la visibilitat i evitar així accidents de trànsit”. A més, ha assenyalat que “un altre dels aspectes rellevants i que preocupa és la gran altura d’algunes bandes reductores de velocitat i l’impacte negatiu que generen en el transport sanitari; com per exemple el cas del que hi ha situat en l’ambulatori de la Plaça Coronació”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -