25/04/2024 - 6:55
Més

    Aquest dissabte Jorge Rodríguez es proclamarà alcalde d’Ontinyent

    Altres notícies

    Les socialistes Virtudes González i Katty Ushiña seran les integrants de la mesa d’edat que presidirà el Ple Constitutiu de la nova corporació d’Ontinyent, que servirà aquest dissabte 13 de juny per proclamar Jorge Rodríguez com a alcalde de la ciutat a la legislatura 2015-2019.

    La sessió començarà al pati del Palau de La Vila a les 12:00 hores, quan el Secretari done pas a la constitució de la mesa d’edat, conformada pels membres de major i menor edat de la nova corporació, en aquest cas les socialistes Virtudes González i Katty Ushiña. La mesa d’edat dirigirà la sessió, que tindrà dues parts: a la primera, prendran possessió els 21 regidors i regidores amb un jurament o promesa del seu càrrec, i a la segona, acte seguit, es procedirà a l’elecció de l’alcalde entre els caps de llista dels diferents partits, havent de comptar amb el vot de 11 o més regidors.

    Com que el grup socialista compta amb 14 edils, Jorge Rodríguez serà proclamat alcalde, fent-se-li lliurament de la vara de comandament de l’Ajuntament, i passant a ocupar el lloc de presidència. En aquest moment s’obrirà un torn d’intervencions que tancarà l’alcalde, qui donarà per finalitzada la sessió. De ser la meteorologia adversa, la sessió es realitzaria a la mateixa hora al saló de sessions, al mateix edifici del Palau de la Vila. El Ple serà retransmès en directe a través de la plana web municipal, www.ontinyent.es.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -