10/12/2023 - 6:42
Més

  Ontinyent treballa en la implantació d’un postgrau i una càtedra d’Innovació Urbana i la Internacionalització

  Altres notícies

  Ontinyent vol més Universitat. Així li ho transmetia hui l’Alcalde i President de la Fundació Campus Ontinyent Jorge Rodríguez, al Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, al transcurs de l’acte de graduació de 75 alumnes dels graus de Finances i Comptabilitat i de Magisteri Infantil que omplia de gom a gom esta vesprada el Teatre Echegaray.

  L’alcalde agraïa Morcillo que la Universitat de València haja invertit més de 3 milions d’euros al nou edifici del Campus, i recordava que ja s’està treballant en la implantació d’un postgrau d’Enologia i gestió agroalimentària i que va a posar-se en marxa una càtedra centrada en la Innovació Urbana i la Internacionalització, però “ganes de treballar no ens falten i volem més graus universitaris per apropar als nostres fills i filles una formació d’alt nivell com la de la UV”. Jorge Rodríguez destacava que l’increment exponencial de la presència de la Universitat de València a Ontinyent “és la constatació d’un èxit col·lectiu”, i desitjava sort als graduats en una nova etapa “a la qual cadascú de vosaltres sou el millor ambaixador del nostre Campus, la nostra targeta de visita”.

  Esteban Morcillo, per la seua banda, posava de relleu l’esforç de la Universitat de València i el seu compromís amb la ciutat, palès en el creixement de l’oferta universitària i en el nou edifici del Campus. Donant continuïtat a aquest compromís, Morcillo confirmava que s’estudiarà la viabilitat de dotar de noves titulacions “a un Campus tan important i tan dinàmic com és el d’Ontinyent”. El rector felicitava els graduats i també tenia paraules per als seus familiars i amics que els han recolzat al camí cap a l’obtenció dels seus títols universitaris.

  L’acte comptava també amb la presencia del Vicerrector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; els Degans de la Facultat de Magisteri, Manuel Monfort, i d’Economia, Vicent Soler; o el regidor d’Educació, Joventut i Esports d’Ontinyent, Pepe Pla; així com de representants de les entitats que conformen la Fundació Campus Ontinyent i professors, amics i familiars dels alumnes que finalitzen els seus estudis.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -