19/03/2024 - 3:56
Més

    Amparo Canals Senabre candidata a l’alcaldia pels socialistes de Benigànim

    Altres notícies

    El PSPV de Benigànim presentava aquest divendres Amparo Canals Senabre com a candidata a l’alcaldia a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Amparo Canals és treballadora social a l’Ajuntament, i ja va formar part en 2011 de la llista electoral que encapçalava Lluïsa Gallego, qui li lliurava ara el relleu en un acte emotiu i multitudinari. A aquest acte, a més dels membres de l’agrupació, acudien nombrosos simpatitzants i amics, així com representants de la comarca com l’alcalde de Palomar, Jordi Vila, o el candidat a l’alcaldia de Llutxent, Pep Estornell. Al mateix, la nova candidata assegurava “el màxim esforç i dedicació” per a encetar “una nova etapa política que impulse a Benigànim”, etapa que tindrà el primer pas en l’elaboració d’un programa electoral que serà “real i participatiu”.

    L’acte de presentació l’iniciava Lluïsa Gallego, qui de forma breu va fer referència a la seua decisió de no repetir com a cap de llista al·ludint a motius personals i professionals, donant les gràcies a tots aquells que li han donat la seua confiança i suport. També va comparar la diferència entre un govern municipal socialista i un govern del PP, marcant distàncies i advertint de la diferència entre un PP de Benigànim que ha mirat sols pels seus interessos com a partit, i que son personalistes, amb un PSPV que treballa en grup i per al poble”. D’Amparo Canals destacava que “coneix la realitat del  nostre poble i que sap com treballen els socialistes quan estan en el govern i com treballa el PP. És inteligent, coneix com funciona un ajuntament, i te molt bones idees i qualitats per a representar-nos i impulsar a Benigànim al segle XXI”.

    A les seues primeres paraules com a candidata, Amparo Canals destacava que encapçalar la llista dels socialistes “és tot un repte i una aventura. Un repte, per poder treballar en un grup i preparar una proposta de govern per al nostre poble i una aventura, ja que arribar al govern del poble i dur eixe projecte a la pràctica, requerirà un gran esforç i dedicació. Aquesta decisió l’he pres pensant que som un grup que podem lluitar per fer del nostre poble un lloc millor per a viure. Sempre pensant en el benestar de la nostra gent, en les persones”, destacava.

    La candidata afegia que “Benigànim, tal com a dit Lluïsa necessita un nou impuls que el situe en el segle XXI, un impuls que pot donar un govern socialista, i per això us anime a que participeu directa i activament en totes les activitats i ens feu arribar aquelles propostes que vos semblen interessants per incloure en el nostre programa, perquè un programa sols és real si reflecteix les preocupacions i inquietuds de la gent a la qual afecta”.

    Amparo Canals també tenia paraules d’agraïment per la seua companya i amiga Lluïsa Gallego i el seu grup de regidors, pels quals manifestava sentir-se “molt recolzada” i destacava que “en aquestos quatre anys han demostrat que també es pot fer política des de l’oposició”. La candidatura completa socialista es presentaran a principis de maig en un sopar on s’aprofitarà també per presentar el programa electoral.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -