Amparo Canals Senabre candidata a l’alcaldia pels socialistes de Benigànim

El PSPV de Benigànim presentava aquest divendres Amparo Canals Senabre com a candidata a l’alcaldia a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Amparo Canals és treballadora social a l’Ajuntament, i ja va formar part en 2011 de la llista electoral que encapçalava Lluïsa Gallego, qui li lliurava ara el relleu en un acte emotiu i multitudinari. A aquest acte, a més dels membres de l’agrupació, acudien nombrosos simpatitzants i amics, així com representants de la comarca com l’alcalde de Palomar, Jordi Vila, o el candidat a l’alcaldia de Llutxent, Pep Estornell. Al mateix, la nova candidata assegurava “el màxim esforç i dedicació” per a encetar “una nova etapa política que impulse a Benigànim”, etapa que tindrà el primer pas en l’elaboració d’un programa electoral que serà “real i participatiu”.

L’acte de presentació l’iniciava Lluïsa Gallego, qui de forma breu va fer referència a la seua decisió de no repetir com a cap de llista al·ludint a motius personals i professionals, donant les gràcies a tots aquells que li han donat la seua confiança i suport. També va comparar la diferència entre un govern municipal socialista i un govern del PP, marcant distàncies i advertint de la diferència entre un PP de Benigànim que ha mirat sols pels seus interessos com a partit, i que son personalistes, amb un PSPV que treballa en grup i per al poble”. D’Amparo Canals destacava que “coneix la realitat del  nostre poble i que sap com treballen els socialistes quan estan en el govern i com treballa el PP. És inteligent, coneix com funciona un ajuntament, i te molt bones idees i qualitats per a representar-nos i impulsar a Benigànim al segle XXI”.

A les seues primeres paraules com a candidata, Amparo Canals destacava que encapçalar la llista dels socialistes “és tot un repte i una aventura. Un repte, per poder treballar en un grup i preparar una proposta de govern per al nostre poble i una aventura, ja que arribar al govern del poble i dur eixe projecte a la pràctica, requerirà un gran esforç i dedicació. Aquesta decisió l’he pres pensant que som un grup que podem lluitar per fer del nostre poble un lloc millor per a viure. Sempre pensant en el benestar de la nostra gent, en les persones”, destacava.

La candidata afegia que “Benigànim, tal com a dit Lluïsa necessita un nou impuls que el situe en el segle XXI, un impuls que pot donar un govern socialista, i per això us anime a que participeu directa i activament en totes les activitats i ens feu arribar aquelles propostes que vos semblen interessants per incloure en el nostre programa, perquè un programa sols és real si reflecteix les preocupacions i inquietuds de la gent a la qual afecta”.

Amparo Canals també tenia paraules d’agraïment per la seua companya i amiga Lluïsa Gallego i el seu grup de regidors, pels quals manifestava sentir-se “molt recolzada” i destacava que “en aquestos quatre anys han demostrat que també es pot fer política des de l’oposició”. La candidatura completa socialista es presentaran a principis de maig en un sopar on s’aprofitarà també per presentar el programa electoral.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Alberto Lopez Navarrete

Avatar
Estudiant de comunicació audiovisual a la Universitat Politècnica de València

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent celebra que es pose en marxa la compra de dos busos sostenibles com demanava la coalició

Aquest dilluns, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’anunci sobre l’inici del …