IniciCulturaEl director Andrés Valero estrenarà la doble sessió de l’Orquestra Simfònica Caixa...

El director Andrés Valero estrenarà la doble sessió de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

L’orquestra resident del Teatre Echegaray també estarà acompanyada de la soprano Maria Rodríguez i del tenor Julio Morales

Els propers divendres 24 i dissabte 25 d’abril, a les 22:30 i a les 19:30 h. respectivament, tindrà lloc el segon concert d’abonament de la temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Una cita que, a més, suposa l’estrena de la doble sessió que aquest any l’orquestra ofereix per poder ampliar el públic de cada concert.

Centrat en les grans àries de l’òpera, al concert s’escoltaran peces de Mozart, Donizetti, Verdi, Puccini, Monteverdi o Gomis. Totes elles baix la batuta del director convidat, Andrés Valero, i amb les imponents veus de la soprano Maria Rodríguez i el tenor Julio Morales.

Maria Rodríguez va debutar a l’EXPO de Sevilla junt a Plácido Domingo. Ha actuat a les millors sales del panorama nacional i internacional com el Shympony Hall de Boston, Avery Fisher Hall en Lincon Center (Nova York), Teatro de la Zarzuela, Teatro Real de Madrid o el Liceu de Barcelona entre altres. Ha treballat amb directors com Frans Brüggen, Jesús Lopez Cobos, Peter Schneider i Víctor Pablo Pérez, entre altres.

Julio Morales ha protagonitzat l’estrena absoluta en Espanya de l’òpera Lo Speziale de Haydn en el Teatro de la Maestranza de Sevilla, amb gran èxit de crítica i públic. A més, ha cantat al Teatro Real de Madrid, Gran Liceu de Barcelona, Teatro Campoamor de Oviedo, Teatro de la Zarzuela de Madrid, Teatro Pedretti di Sondrio, Teatro Sperimentale di Pesaro, entre altres; Ha treballat baix la direcció de Plácido Domingo (amb qui també ha compartit escenari), García Navarro o Miguel Roa, entre altres.

Andrés Valero ocupa la càtedra de composició al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València. Les seues obres s’han interpretat a Europa, EEUU i Àsia on ha rebut premis i distincions internacionals. En el terreny orquestral ha estrenat amb les simfòniques de València, Galicia, Córdoba, Murcia, RTVE, Nacional de Espanya, The World Orchestra i amb solistes del Covent Garden de Londres, entre altres.

 

Les entrades unitàries per a cada concert es poden adquirir, al preu de 13€, a www.caixaontinyent.es i a AD LIBITUM mentre que l’abonament de temporada, que inclou 4 concerts i te un preu de 45€, sols es pot adquirir a AD LIBITUM. A més, aquest any s’ha llançat la Butaca jove enfocada sols per als estudiants (que ho acrediten) a un preu de 7€ per concert i, gràcies a la col·laboració de Caixa Ontinyent, també s’ofereix l’abonament jove per a tots els menors de 30 anys usuaris de carnet jove de la entitat, al preu de 33€.

Alberto Lopez Navarrete
Alberto Lopez Navarrete
Estudiant de comunicació audiovisual a la Universitat Politècnica de València
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular