19/04/2024 - 21:34
Més

    Afirmen haver pagat part del deute de La Pobla del Duc

    Altres notícies

    L’empresa Inmobiliaria Zaragoza e Hijos S.L., que va subscriure en 2006 un conveni amb l’Ajuntament de La Pobla del Duc per construir el Polígon Industrial El Tossal, afirma haver pagat “a compte” 325.000 euros en deutes de l’Ajuntament de La Pobla del Duc durant l’etapa de Natalio Navarro (PP) sense que estes operacions consten a la comptabilitat de l’Ajuntament, i amb el vist-i-plau de l’ex-alcalde. L’actual alcalde del municipi, el socialista Vicent Gomar, ha explicat l’empresa diu haver assumit estes factures entre 2006 i 2009 “assumint d’aquesta manera les despeses de la promoció personal de Natalio Navarro, la seua “gran creació” de la Raimà i altres factures, per anar solucionant-li els problemes de tresoreria de la seua nefasta gestió”, assenyala Gomar.

    L’alcalde ha recordat que el contracte signat amb la empresa “Zaragozá e Hijos SL” en 2006 per Navarro especificava que al moment de la firma esta empresa tenia que pagar 60.000 euros i després, abans de 2008, 950.000 Euros. “L’empresa no ha pagat ni una “pesseta”, ni un euro, i ni l’Ajuntament ni Navarro ho han  reclamat mai”. En la comptabilitat de l´ Ajuntament  no hi ha cap ingrés de l’empresa des de 2006, sol un pagament de una publicitat de “La Raimà” per import de 300 Euros, que és tot el que consta en la comptabilitat municipal que ha ingressat als comptes bancaris de l´Ajuntament la empresa Zaragozá e Hijos S.L., a la qual, per altra banda, tampoc se li va girar les tasses urbanístiques per la iniciació de una promoció com esta.

    A més en reiterades ocasions i en diversos plenaris Natalio Navarro afirmava que les despeses de l’advocat sobre el Polígon ho tenia que pagar l’empresa “tampoc mai ho va reclamar i ara es l´Ajuntament actual el que te que fer  front a els 65.000 euros que costen els honoraris de l’advocat”, exposa Gomar, qui explica respecte al recurs de cassació que “no es va seguir amb ell perquè suposava mes despeses i la seua viabilitat era nul·la”.

    Mentre Navarro no va reclamar els 950.000 euros conveniats amb l’empresa, l’actual Govern de La Pobla del Duc, presidit per Vicent Gomar, sí ha reclamat a l’empresa estos diners. Davant esta reclamació, explica l’alcalde, “l’empresa ha al·legat que ella si ha pagat i envia copia de factures a nom de la empresa (i no de l’ajuntament) i pagaments de factures (per part de la empresa) corresponents a Castells de focs de artifici per import de 9.280 Euros del setembre de 2005, pagaments de marca  “La Raimà” per import de 2.514 euros en 2006, falques publicitàries de La Raimà en ràdio per import de 851.90 euros en 2007, mes de 700 racions d’una paella gegant per import de 2240 euros també en 2007, i tickets de La Raimà per import de 447,01 euros.

    A més a més, l’empresa hauria pagat a un arquitecte per la construcció de les 11 “naus-niu” del municipi un import de 31.108 euros, 6.228,36 euros per la pavimentació de la pista de pilota; i un llarg llistat de factures per serveis com el lloguer de lluminàries, de cadires o equips de so per a la presentació de festes, “tot sense passar per la caixa de l’Ajuntament de La Pobla del Duc i tot amb el vist i plau de Natalio Navarro, factures que ara l’empresa ha advertit que pensa reclamar”, assenyala Gomar. L’alcalde destaca que tot açò “demostra novament que el poble a Natalio Navarro li importa ben poc, va entrar en un joc que amb l’auditoria ha eixit a la llum, unes una sèrie d’irregularitats sobre les quals la Justícia tindrà que pronunciar-se”, conclou l’alcalde de La Pobla del Duc.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -