11/08/2022 - 16:03
IniciCulturaMúsica i dansaOntinyent prepara el dispositiu especial de seguretat i neteja per a les...

Ontinyent prepara el dispositiu especial de seguretat i neteja per a les festes de Moros i Cristians

L’Ajuntament d’Ontinyent prepara el dispositiu municipal de seguretat i neteja per a les Festes de Moros i Cristians d’enguany. Aquestos preparatius han estat tractats en una reunió de coordinació a la qual participaven els regidors de Festes (Angels Muñoz) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta) així com representants de la Policia Nacional, Protecció Civil i tècnics municipals.

A la reunió s’han repassat els diferents actes que es portaran a terme durant la “Setmana Gran”, revisant els possibles problemes que poden sorgir, així com els horaris d’apertura i tancament dels carrers, i les necessitats i suggeriments dels diferents departaments.

Angels Muñoz feia una crida a la ciutadania “a gaudir de les activitats d’estos dies respectant als demés i tenint una actitud cívica quant a la convivència entre les persones, però també en l’ús de papereres i contenidors. És imprescindible la implicació de la ciutadania per poder tornar a gaudir com cal de les nostres festes, després d’esta pausa forçada de dos anys que hem viscut”, assenyalava.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents