02/10/2023 - 9:26
Més
  IniciCulturaMúsica i dansaOntinyent prepara el dispositiu especial de seguretat i neteja per a les...

  Ontinyent prepara el dispositiu especial de seguretat i neteja per a les festes de Moros i Cristians

  L’Ajuntament d’Ontinyent prepara el dispositiu municipal de seguretat i neteja per a les Festes de Moros i Cristians d’enguany. Aquestos preparatius han estat tractats en una reunió de coordinació a la qual participaven els regidors de Festes (Angels Muñoz) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta) així com representants de la Policia Nacional, Protecció Civil i tècnics municipals.

  A la reunió s’han repassat els diferents actes que es portaran a terme durant la “Setmana Gran”, revisant els possibles problemes que poden sorgir, així com els horaris d’apertura i tancament dels carrers, i les necessitats i suggeriments dels diferents departaments.

  Angels Muñoz feia una crida a la ciutadania “a gaudir de les activitats d’estos dies respectant als demés i tenint una actitud cívica quant a la convivència entre les persones, però també en l’ús de papereres i contenidors. És imprescindible la implicació de la ciutadania per poder tornar a gaudir com cal de les nostres festes, després d’esta pausa forçada de dos anys que hem viscut”, assenyalava.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit