11/08/2022 - 17:30
IniciCultura“Lírica Big Band” va ser l'encarregat de tancar la XIV edició...

“Lírica Big Band” va ser l’encarregat de tancar la XIV edició de l’Ontijazz amb un concert excepcional i la presentació del seu nou disc

Ahir dijous 28 de juliol, tancava les portes la XIV edició de l’Ontijazz. Un festival que ha sigut organitzat per AD LIBITUM amb la colaboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, Encarte, El periodic d’Ontinyent, Servi So i els restauradors Wait, Taulell, Mora y Roma.

El festival ha comptat amb les actuacions de “The Pickin’ Boppers, un grup que fusiona el swing i jazz amb rhythm and blues i rock and roll dels anys 50 i 60 i que té a la bateria a l’ontinyentí Jesús López; i “Lírica Big Band”, un grup creat i dirigit pel trombonista Kako Rubio, que en aquesta ocasió va comptar amb la participació de la cantant de l’Olleria Eva Romero i que van aprofitar la nit per a presentar el seu nou disc davant de tots els presents.

Entre els assistents es trobava Lluís Muñoz, codirector d’AD LIBITUM, el qual afirmava que “una cosa molt important per a nosaltres és donar visibilitat als grups valencians. En aquest cas, hem pogut veure l’actuació de dos d’ells i hem pogut escoltar composicions de músics valencians com Jesús Santandreu”

Entre els assistents es trobaven, l’alcalde Jorge Rodriguez, el regidor de cultura Àlex Borrell i diferents regidors i regidores de la corporació municipal, els quals van ressaltar la qualitat dels grups assistents i l’ambient creat al voltant de la plaça de la Concepció com a resultat de la mescla de la música, la nit i l’hostaleria.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents