24/04/2024 - 5:24
Més

  Ontinyent prepara el dispositiu especial de seguretat i neteja per a les festes de Moros i Cristians

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent prepara el dispositiu municipal de seguretat i neteja per a les Festes de Moros i Cristians d’enguany. Aquestos preparatius han estat tractats en una reunió de coordinació a la qual participaven els regidors de Festes (Angels Muñoz) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta) així com representants de la Policia Nacional, Protecció Civil i tècnics municipals.

  A la reunió s’han repassat els diferents actes que es portaran a terme durant la “Setmana Gran”, revisant els possibles problemes que poden sorgir, així com els horaris d’apertura i tancament dels carrers, i les necessitats i suggeriments dels diferents departaments.

  Angels Muñoz feia una crida a la ciutadania “a gaudir de les activitats d’estos dies respectant als demés i tenint una actitud cívica quant a la convivència entre les persones, però també en l’ús de papereres i contenidors. És imprescindible la implicació de la ciutadania per poder tornar a gaudir com cal de les nostres festes, després d’esta pausa forçada de dos anys que hem viscut”, assenyalava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -