medieval2020

Ontinyent mobilitza un ampli dispositiu municipal per fer front als efectes de les pluges

L’Ajuntament d’Ontinyent ha mobilitzat un ampli dispositiu municipal per fer front als efectes al terme de la gota freda que ha afectat aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana. Al terme s’han acumulat més de 200 litres per metre quadrat de precipitacions i ratxes de vent que han provocat desperfectes en camins, caiguda d’arbres i despreniments en alguns edificis, sense que en cap cas s’haja registrat ferits.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i el de Seguretat, Rafa Alonso, estan treballant des d’ahir diumenge en la coordinació de les tasques que venen efectuant-se per tornar a la normalitat.

En concret, entre els camins que s’han vist afectats per solsides i despreniments estan el Camí del Carril, Camí Vell de Xàtiva, Camí de la Clariana, Camí del Raboser i Camí de la Puríssima, on en alguns casos ha estat necessària la intervenció de màquines retroexcavadores. Quant als despreniments en edificis, el registrat ahir diumenge a la Cantereria causava danys en un vehicle estacionat, mentre que altre esdevingut en el matí de hui dilluns en la placeta situada front a l’edifici de la Societat de Festers es saldava sense més danys materials que la caiguda d’elements d’una vivenda a la via. En tots dos casos, s’ha establert un perímetre de seguretat amb tanques. Així mateix, s’ha procedint al dessembossament d’arbellons i obertura de trapes en diversos llocs del casc urbà.

L’alcalde tenia paraules d’agraïment “per a l’intens treball realitzat tant per la Policia Local com els distints operaris de la Brigada d’Obres i els Bombers del Parc d’Ontinyent, que han estat i estan treballant intensament per garantir la seguretat de la ciutadania i fer tornar la normalitat el trànsit rodat i de vianants”, assenyalava el primer edil.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El nou programa ARRU invertirà a Ontinyent 2 milions d’euros

El regidor de Territori, Joan Sanchis, i membres de l’equip tècnic municipal que treballa en …