12/06/2024 - 21:14
Més

  Ontinyent amplia la formació del personal municipal en matèria d’Igualtat

  Altres notícies

  La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat aquest dijous una acció de formació en igualtat per al personal municipal, inclosa al II Pla d’Igualtat 2022-2025 del consistori ontinyentí. La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, inaugurava la primera de les 4 jornades presencials que tindran lloc al Museu del Tèxtil, i que es complementaran amb una formació online, per a un total de 20 hores.

  Enguix explicava l’interès “de formar a les treballadores i treballadors municipals perquè tinguen les ferramentes necessàries per abordar qüestions relatives a igualtat i llenguatge inclusiu amb les majors garanties possibles”. Així, els dies 13 i 20 d’octubre s’imparteix un primer mòdul a càrrec de la psicòloga i experta Coto Talens, amb una primera jornada dedicada a les ferramentes per a la comprensió de la teoria i anàlisi de gènere; i una segona sobr eplantejaments bàsics per a l’afrontament de la violècia de gènere des de la perspectiva local. Talens destacava que és un curs “que vol moure primer a la reflexió i l’anàlisis per a després entrar en una estratègia d’implicació en l’afrontament de la violència de gènere des d’una mirada més profunda”.

  Després d’estes dues sessions tindran lloc els dies 27 d’octubre i 3 de novembre altres 2 en un mòdul sobre llenguante igualitari i inclusiu impartit pel tècnic lingüístic Josep Sanchis; mentre que el mòdul de formació Online sobre el Pla d’Igualtat es desenvoluparà del 3 de novembre al 3 de desembre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -