30/05/2024 - 15:48
Més

  Ontinyent adjudica les obres del Mercat Municipal per 387.000 euros

  Altres notícies

  La mesa de contractació de l’Ajuntament d’Ontinyent proposava aquest dijous a l’empresa Construcciones Enciso y José, SL com adjudicatària de les obres de modernització del mercat municipal i reordenació del seu espai exterior, per 387.442 euros iva inclòs. L’actuació, cofinançada pel Fons Europeu Regional FEDER del programa EDUSI, inclou entre altres coses la creació d’una nova cafeteria (amb disseny de Ramón Esteve) i la dotació d’una escala mecànica que permetrà salvar el desnivell vertical existent respecte a la Plaça de la Concepció, superior als 8 metres.

  Entre els aspecte que la mesa tenia en compte per fer la proposta es troba tant el fet que aquesta empresa ha presentat l’oferta més avantatjosa per a les arques municipals, (amb 21.542 euros d’estalvi respecte al pressupost de licitació) com que a la seua proposta es contempla l’execució de la totalitat de les possibles millores plantejades a les bases del concurs, que s’executaran sense cost adicional per a l’Ajuntament.

  Entre estres millores, valorades en 24.465 euros, es trobenla pavimentació de la vorera al carrer prolongació Puríssima i l’asfaltat de l’encreuament d’aquesta via, a més d’altres com la instal·lació d’un passamans en aquesta vorera; col·locació d’una barana  en la zona de la nova escala mecànica; col·locació de noves lluminàries; així com la reparació i neteja d’un mur de mamposteria a la zona. Una volta es compta amb la proposta d’adjudicació de la mesa de contractació, l’empresa ha de presentar la documentació i fiança per poder fer efectiva l’adjudicació i la signatura del contracte, que donarà pas a l’inici d’unes obres que tenen un termini d’execució de 6 mesos i no afectaran al normal funcionament del mercat.

  El regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava “l’atractiu que suposaran les millores a executar per a atraure clients al mercat municipal, per facilitar el trànsit per la zona a persones amb problemes de mobilitat, i en definitiva per dotar de més vida al mercat i els carrers del seu entorn”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -