20/05/2024 - 5:44
Més

  El Martínez Valls Basquet aconsegueix una plaça per a la fase final

  Altres notícies

  El Martínez Valls Aleví Femení s’ha assegurat una plaça per a la Fase Final Nivell autonòmic, màxima categoria a la Comunitat Valenciana,

  Les deixebles de Tono Amador, han aconseguit, per segon any consecutiu, proclamar-se com a un dels millors 4 equips de la Comunitat Valenciana a la seva categoria, fet que no s’havia produït durant els 20 anys de història del club, en cap equip ni femení ni masculí.

  En aquesta ultima jornada, les blanc-i-blaves es desplaçaven fins a terres alacantines per enfrontar-se al San Blas.

  Amb un gran inici de partit, ja marcàvem les distàncies i es posaven 15 punt per davant a la fí del primer quart. Als quarts posteriors el partit va estar molt més igualat però les ontinyentines gaudien sempre d’ avantatges de uns 10 punts.

  A la meitat del 5é quart, dels 6 que es juguen a aquesta categoria, l’ ESET ONTINET va aconseguir enllaçar un ràpid parcial de 8-0 que els donava un marge de important a l’electrònic.

  Començàvem l’últim quart +21 i aquest quart ens a servit per a jugar totes sense pressió i ampliar més el marcador. Molt bon partit de totes les jugadores, on totes van aportar tant en atac com en defensa.
  A hores d’ara, sols queda per decidir quina serà la plaça que ocupe finalment l’equip ontinyentí, ja que segueixen competint per la 3ª plaça front al CBF Cabomar.

  Un nou èxit per al Club Martínez Valls Bàsquet

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -