01/12/2023 - 20:32
Més

  Música i color omplin Ontinyent en la inauguració d’una Fira de novembre plena d’atractius

  La lectura del Privilegi Reial d’Alfons el Magnànim 605 anys després del seu atorgament dóna pas a una edició que compta amb el I concurs de “coca de Fira” com a principal novetat

  Altres notícies

  Música i color omplien en la vesprada d’aquest divendres el recinte firal d’Ontinyent, amb motiu de la inauguració d’una nova edició de la Fira de Novembre d’Ontinyent. Novament, com ve fent-se als últims anys, el tret d’eixida es donava amb la lectura del Privilegi Reial atorgat a la ciutat pel rei Alfons el Magnànim en 1418. 605 anys després, era en esta ocasió la professora Inma Llinares l’encarregada de procedir a la seua lectura.

  L’alcalde Jorge Rodríguez i la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, feien una crida a veïnat i visitants a descobrir l’ampla i variada oferta amb que es comptarà aquest cap de setmana i també dilluns, festivitat local, i agraïen el treball de totes les persones, entitats i departaments municipals implicats en traure endavant esta nova edició. L’oferta de la Fira inclou 11 actuacions musicals i la gastronomia de 4 establiments en l’espai Ontifira; 39 atraccions mecàniques per a menuts i majors; 200 paradetes; 40 casetes de joc i alimentació; o una nova edició de la fira de l’automòbil Firauto amb prop de 400 vehicles, a més de la novetat del I Concurs de “Coca de Fira” que tindrà lloc en la jornada de dilluns.

  L’acte inaugural, que tenia lloc a l’aparcament de la Sala Gomis comptava una posterior cercavila amb La Trocamba Matanusca i un grup d’animació, així com l’actuació del grup “Plena 79 Salsa Orchestra”. Durant esta jornada també es posava en marxa per segon any el servei de transport en bus gratuït des dels barris de Sant Rafel, el Llombo i Sant Josep, que en les nits de divendres, dissabte i diumenge es perllongarà fins la 01:00 de la matinada.

  A més a més hi haurà uns horaris específics de fira sense soroll per tal de fer la fira inclusiva amb les persones amb Transtorn d’Espectre Autista (TEA), diumenge i dilluns de 10:00 a 14:00 hores. Com tots els anys, el cap de setmana posterior al de Fira les atraccions romandran al recinte amb preus reduïts.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -