30/05/2024 - 14:53
Més

  El recinte firal acull el torneig de bàsket 3×3 “Ontour” coincidint amb la Fira de Tendes, Tapes i Rock

  Altres notícies

  El recinte firal d’Ontinyent acollirà el proper 17 de juny competicions de bàsket 3×3 coincidint amb la Fira de Tendes, Tapes i Rock posada en marxa per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), amb el suport de Comerç IN, SOC i AHVAL.

  El regidor d’Esports, Ferran Gandia, explicava que “és una excel·lent ocasió per gaudir d’esta espectacular modalitat de bàsket urbà, plena d’intensitat, plasticitat i emoció. Va a ser un atractiu més per al cap de setmana de la Fira de Tendes, Tapes i Rock, i de segur també un alicient per als propis equips participants el poder estar en un entorn com aquest”.

  El regidor recordava que “des de l’Ajuntament estem ajudant a l’impuls d’aquest esport amb la dotació de pistes als barris, que han permés el desenvolupament de la lliga local de 3×3 i la consolidació d’un equip professional que porta el nom de la ciutat per tota Espanya. El club ontibasket fa una gran tasca i animem a totes i tots a gaudir de l’espectacle del 3×3 el dissabte de la Fira de Tendes, Tapes i Rock”, manifestava.

  Ontour és un torneig registrat en la Federació Internacional de Bàsquet, que consta de diferents parades per la Comunitat Valenciana i entra al rànking FIBA 3×3. Ontour 3×3 inclou la participació d’equips FIBA, equips de la lliga nacional 3×3; així com equips amateur. Els partits es disputen seguint les regles FIBA, amb partits de 10 minuts, 3 jugadors i possibilitat de fer un canvi. Es juguen a 21 punts i el primer que els aconseguisca guanya, mentre que si conclou el temps i hi ha empat, la pròrroga es juga al millor de dos punts.

  La pista de bàsket es trobarà ubicada al recinte firal, a prop de la zona d’hosteleria i música de la Fira de Tendes, Tapes i Rock, que també inclourà una extensa zona dedicada als comerços i serveis al carrer José Iranzo, entre els encreuaments amb el carrer Pius XII i l’Avinguda d’Albaida.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -