La Vall Ens Uneix acorda amb els hostelers crear una nova marca gastronòmica d’Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent i candidat de La Vall Ens Uneix a les municipals, Jorge Rodríguez, es reunia aquest dimecres amb representants de l’hostaleria local per explicar el programa del seu partit i replegar propostes. A l’encontre s’analitzava el creixement i diversificació de l’hostaleria a la ciutat, davant el qual es planteja la creació d’una nova marca gastronòmica de ciutat per continuar amb l’impuls al sector.

A l’encontre, on l’alcalde acudia acompanyat dels regidors i membres de la seua candidatura Sayo Gandia i Pablo Úbeda, Jorge Rodríguez també avançava que una de les línies de treball de la seua formació va a ser l’impuls al Pla de Marketing de la ciutat amb diferents campanyes publicitàries per donar a conèixer Ontinyent com a ciutat comercial i de serveis. Esta mesura, plantejada  amb l’objectiu d’atraure un major número de visitants dels pobles i comarques veïnes, també s’acompanyarà d’accions dirigides a presentar-se també com a ciutat industrial, per a atraure a noves empreses.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …