El Consell Agrari pretèn impulsar l’activitat del sector al municipi

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat els treballs per constituir el Consell Agrari Municipal, com a nou òrgan consultiu, d’assessorament i foment de la participació en matèria agrària a la localitat. La regidora d’Agricultura, Sayo Gandia, avançava que aquest consell “venia sent reclamat per entitats com la delegació local de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA), i pensem que va a ser una eina de gran utilitat per donar un nou impuls a l’agricultura al municipi, que tot i no ser una activitat primària a la ciutat si que compta amb una llarga tradició i té potencial per augmentar el seu impacte en la promoció econòmica de la ciutat”, manifestava.

La posada en marxa del nou òrgan consultiu completarà els consells sectorials previstos a la Carta de Participació Ciutadana, on ja es compta amb un Consell de Ciutat Format per un component de cadascun dels Consells Sectorials existents fins ara: Consell Veïnal; Consell Econòmic i Social; Consell de Medi Ambient; Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials; Consell de Cooperació; Consell de Cultura; Consell de la Joventut; Consell d’Esports i Consell de les Dones; als que s’afegirà ara el Consell Agrari.

Sayo Gandia avançava que el Consell Agrari, al que s’integraran totes les entitats locals vinculades al sector, “permetrà avaluar i transmetre a l’Ajuntament la realitat i les necessitats dels i les professionals agràries del municipi a cada moment, per tal que el consistori puga atendre millor les necessitats existents i promoure accions per a la millora de la producció i comercialització agrària local, així com donar compte a altres administracions d’assumptes de la seua competència que afecten al sector”, manifestava. El primer pas serà l’elaboració, tramitació i aprovació d’un reglament adaptat a la legalitat vigent on s’establisquen les bases de funcionament del nou Consell.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Colla reprèn la seua agenda cultural de 2020 amb el “Concert d’Estiu

Des de ja fa més de 10 anys, l’activitat musical estival de La Colla s’iniciava …