Neteja intenseiva als carrers i els edificis públics que es mantenen oberts

L’Ajuntament d’Ontinyent ha intensificat les tasques de neteja viària als carrers de la ciutat i als edificis públics que es mantenen oberts: les oficines de Policia Local, Serveis Socials i l’edifici central consistorial de la Plaça Major.

El regidor de Neteja, Manuel Cuesta, explicava que tant la neteja als carrers com als espais públics «estem afegint un reforç d’hipoclorit de sodi, que s’ha mostrat efectiu en la lluita contra el Covid-19. Quant a la neteja d’edificis, el personal que havia de netejar els edificis municipals que s’han tancat, passen a reforçar la neteja dels edificis i instal·lacions que es mantenen oberts, així com fer tasques pendents als llocs que ara estan tancats», manifestava. En aquest sentit, també es va a aplicar una neteja intensiva en centres educatius i demés edificis municipals clausurats pel coronavirus, així com en el mobiliari dels parques infantils.

Per altra banda, la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, recordava que en la nit d’aquest dimecres 18 a dijous 19 no hi haurà recollida del fem, pel que les bosses s’hauran de traure a l’endemà. Gandia ha fet una crida a la ciutadania a ser responsable en l’ús dels contenidors i el compliment del calendari de retirada del fem. La regidora ha exposat que «s’estan donant casos de persones que tiren el fem fora de les hores autoritzades i ho deixen en les àrees d’aportació. Davant això, cal recordar que el servei de retirada del fem segueix funcionant, i el que hem de fer es seguir complint el calendari i les normes per a la retirada del fem», assenyalava.

La regidora destacava que «per higiene i seguretat de totes i tots hem de fer una cosa tan senzilla com seguir complint les normes, les actituds incíviques suposen restar en un moment al qual totes i tots hem de sumar i contribuir com a societat a superar estos mals moments», manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …