12/06/2024 - 20:52
Més

  La Filòloga i Professora Elena Simón imparteix una ponència sobre coeducació dins la I Escola Feminista

  Altres notícies

  La Filòloga i Professora alacantina Elena Simón impartirà esta setmana una ponència sobre coeducació dins la I Escola Feminista d’Ontinyent. En l’acte, previst per a aquest dimecres a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, s’abordarà la importància de la coeducació com a ferramenta per eliminar les desigualtats i fomentar una societat mes justa i igualitària.

   “Coeducar per a la igualtat, la salut i la pau” tindrà entrada gratuïta, per limitacions d’aforament i pressa de mesures de seguretat serà necessari accedir prèvia inscripció a correu electrònic igualtat@ontinyent.es, quedant a hores d’ara places lliures que s’ompliran per ordre d’inscripció fins completar l’aforament. Les persones interessades també poden inscriure’s a les següents activitats de l’Escola Feminista, que continuaran el 18 de novembre amb l’escriptora gaditana i creadora de la web “Feminista ilustrada” María Murnau, amb la ponència “Desdibuixant el gènere”.

  La regidora d’Igualtat, Natalia Enguix, animava a la ciutadania a participar d’aquest cicle de ponències, que reuneix a destacades professionals i expertes de tota Espanya, “i que ens pot ajudar a formar-nos a totes i tots en la prevenció i eradicació de les conductes que fomenten la desigualtat”, assenyalava.

    
  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -