La “Brigada DANA” crea dos fanals artesanals per substituir els caiguts al Pont de Santa Maria

Dos operaris de la “Brigada DANA” amb experiència al sector de la restauració han creat dos fanals artesanals per substituir els caiguts pels efectes de la tempesta al Pont de Santa Maria. Cal recordar que el passat mes de desembre la plantilla municipal es reforçava amb 18 persones contractades amb una subvenció autonòmica de 223.000  euros i seleccionades pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, que presten servei  per pal·liar els efectes de la DANA a la localitat, baix la coordinació de la regidoria de Serveis Municipals.

El regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, explicava que els fanals caiguts “eren molt difícils de substituir, ja que formen part d’un element amb valor patrimonial com és el Pont de Santa Maria, però aprofitant l’experiència laboral prèvia d’estos treballadors s’ha pogut replicar-les amb els mateixos colors i materials, en un procés complexe però que ha donat molt bons resultats”, explicava. Cada fanal tindrà una nova subjecció per evitar desperfectes o futures caigudes com a conseqüència de forts vents, i els operaris van a realitzar més fanals de reserva per poder comptar amb material de reposició al cas de caiguda d’altra dels fanals originals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …