Ontinyent informa a les famílies sobre la matriculació telemàtica per al curs escolar 2020-2021

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent està informant a les famílies sobre la matriculació per al curs escolar 2020-2021, que obrirà del 8 al 16 de juny el periode de sol·licituds per a Infantil i Primària i que es farà de manera exclusivament telemàtica. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que donades les especials circumstàncies de l’alumnat que es matricula per primera volta, l’Ajuntament ha procedit a repartir més de 300 sobres a les famílies dels xiquets i xiquetes de 3 anys amb detalls sobre el procés i la baremació en les diferents etapes, així com un mapa amb la distribució de zones i un “metrominut” amb detalls sobre la mobilitat vinculada als centres.

Borrell incidia en que sols es pot presentar una sol·licitud i recomanava abans d’escollir col·legi recollir informació sobre els centres que estiguen interessats a través de les seues webs, xarxes socials o amb el contacte amb famílies que tenen xiquets i xiquetes al centre. La matriculació es farà a l’adreça web https://portal.edu.gva.es/telematricula/ , on cada persona sol·licitant formularà la seua sol·licitud, que contindrà una declaració responsable de cada una de les circumstàncies requerides per a l’admissió, ja que en el moment de formular la sol·licitud no es requerirà l’aportació de la documentació acreditativa de les circumstàncies declarades. El resultat dels processos d’admissió en els centres públics es comunicarà a través de la seu electrònica de la Conselleria d’Educació.

Les persones interessades en ampliar detalls sobre la matrícula poden fer-ho consultant al Departament d’Educació de l’Ajuntament o a la web municipal (apartat Gestió administrativa-Educació). També a la web es pot consultar el calendari complet d’admissió d’alumnat per al proper curs, que al cas de l’admissió d’alumnat d’ESO, Batxillerat, FP Bàsica i Cursos Formatius començarà el proper 17 de juny i fins al 25 del mateix mes (ambdós inclosos).

“Fira de l’Estudiantat” virtual

Donades les actuals circumstàncies derivades de la pandèmia del Covid-19, la informació que es venia oferint-se a la “Fira de l’Estudiantat” i la “Fira dels Ensenyaments de Règim Especial” serà mostrada pels centres a través d’internet en la web http://ciutateducadora.ajuntament-ontinyent.es/ on ja es poden visualitzar vídeos facilitats pels propis centres educatius i de formació no reglada. El regidor d’Educació animava a l’estudiantat “a connectar-se i descobrir a través d’internet més detalls sobre l’oferta dels centres i el ventall de possibilitats educatives que ofereixen”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …