14/05/2024 - 20:38

Gran èxit dels atletes del CAVAOntinyent al Memorial Zambrana

El passat dissabte 27 de maig, es va celebrar una nova edició del Memorial Zambrana, una prova popular que rendeix homenatge al recordat atleta del CAVAOntinyent, Jose Manuel Zambrana, tristament desaparegut en un accident laboral. La família Baldó va desplaçar-se a Ibi per participar en aquesta competició, que es distingeix per la seva excel·lent organització i en la qual van obtenir un total de vuit pòdiums.

En la categoria sub12, les germanes Lia i Noa Asensio van aconseguir un esplèndid primer i segon lloc respectivament en la competició femenina, mentre que Pau Bermúdez va aconseguir el tercer lloc en la competició masculina. En la categoria sub14, Laia Asensio es va proclamar campiona, i en la categoria sub16, Júlia Baldó va obtenir una brillant victòria, acompanyada de Neus Asensio en segon lloc. A més, en la prova de cinc quilòmetres, Mari Carmen Baldó va guanyar amb autoritat, establint un nou rècord de la prova amb un temps de 18 minuts i 30 segons, mentre que Rosa Baldó es va classificar en un meritori tercer lloc del pòdium.

A més, el campionat provincial sub18 i màster a Sagunt va ser protagonista dels èxits dels atletes del CAVAOntinyent. Cesar Mira va obtenir una brillant victòria en els 200 metres llisos sub18, amb un temps de 23 segons i 5 dècimes. Dani Sanchis va destacar en la prova dels 2000 metres obstacles, aconseguint el primer lloc amb un temps de 6 minuts i 38 segons. Manel Vañó i Gabriel Donat van obtenir una notable quarta i cinquena posició respectivament en els 1500 metres amb temps de 4 minuts 18 segons i 4 minuts 23 segons. En la categoria màster, Ulises Àvila va brillar amb un tercer lloc en els 1500 metres, amb un temps de 4 minuts i 36 segons. Finalment, Óscar Francés va aconseguir la segona posició en els 3000 metres obstacles amb un temps de 10 minuts i 2 segons.

En resum, els atletes del CAVAOntinyent van protagonitzar una jornada memorable al Memorial Zambrana, destacant amb vuit pòdiums i demostrant el seu talent i dedicació en el món de l’atletisme.

La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.