30/05/2024 - 15:17
Més

  Finalitzen les millores al Pumptrack de Benarrai amb tasques de pintura i neteja

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent està completant les millores al Pumptrack de Benarrai amb la realització de tasques de pintura i neteja de l’entorn, que se sumen a la recent dotació d’un nou sistema d’enllumenat intel·ligent amb sensors.

  Estes millores estan sent executades pel departament d’Obres i Serveis Municipals, des del qual el regidor Manuel Cuesta explicava que “en instal·lar-se les columnes dels nous projectors LED amb sensors vam comprovar que havia necessitat d’algunes actuacions que estem duent a terme per tal que les instal·lacions estiguen en les millors condicions possibles tant per a les persones usuàries, especialment joves, que venen regularment, com també per a les proves esportives que també es celebren en aquest espai”, assenyalava.

  Precisament aquest proper divendres el Pumptrack acollirà l’única prova de les 24 hores esportives que no tindrà lloc al poliesportiu municipal. En concret, serà una competició de BMX, per a la qual començarà el calfament a les 20:00 hores, desenvolupant-se pròpiament de 21:00 a 23:30. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava l’alta utilització d’aquest circuit de 1220m2 inaugurat en 2018 per l’Ajuntament, “i que suposa un pas mes en la democratització de l’esport, facilitant la pràctica esportiva en altres espais a banda dels del poliesportiu, i de més esports a banda dels més practicats”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -