22/06/2024 - 21:46
Més

  Ontinyent apropa la música folklore valenciana de la mà del grup Sons d’Embat

  Altres notícies

  Les músiques mediterrànies del grup de folklore Sons d’Embat arriben aquest divendres 15 de juliol a Ontinyent. L’activitat prevista a la Plaça Major a partir de les 23h està inclosa a la programació d’Estiu Musical de l’Agrupació Musical d’Ontinyent i de “Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura als carrers en estiu amb la col·laboració d’associacions i entitats locals.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “durant aquestes setmanes de juliol estem omplint de cultura tots els barris de la ciutat, comptant amb la col·laboració de les associacions locals. En aquest cas, la musica torna a la Plaça Major de la mà de l’Agrupació Musical, a qui agraïm el potent Estiu Musical que està oferint-nos dintre d’un any tan especial com és el seu 25 aniversari”.

  Sons d’Embat està liderat per l’acordionista i membre de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, Pau Barberà, qui junt a 7 músics provinents de València, Illes Balears i Catalunya presenta un repertori de cançons pròpies d’aquests territoris i, fins i tot, amb arranjaments de música tradicional basca com el fandango “Albiztur”. Les persones interessades poden adquirir la seua entrada, per un preu de 5€ (3€ per a socis) a la seu de l’agrupació musical d’Ontinyent tots els matins, o bé els dimarts i dijous de 19:30h a 21:00h. Les entrades també es poden adquirir a la clínica Rafael Lluch al barri de Sant Josep al seu horari d’apertura habitual i per whatsapp al telèfon: 654 626 897.

  Així mateix, durant la setmana el cinema serà el protagonista de la programació de Cultura de Barri, que es pot consultar a la web municipal: www.ontinyent.es. En concret, aquest mateix dimarts a partir de les 22:00h al pàrquing de l’antic Cine Pere es projectarà la pel·lícula “Dones al pas” i el dijous 14 de juliol a partir de les 22h al pati del col·legi Vicente Gironés es projectarà “Regreso al futuro” organitzada per l’associació veïnal de Sant Josep.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -