Finalitzada la reurbanització del carrer Rafael Juan Vidal

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat l’execució d’una intervenció integral de millora urbana al carrer Rafael Juan Vidal, al tram que comunica la Plaça de la Coronació i l’Avinguda Compte de Torrefiel. Es tracta d’una actuació executada pel consistori amb ajuda del programa “SOM” (antic PPOS) de la Diputació de València, que ha tingut un cost global de 240.000 euros amb els quals s’ha millorat l’accesibilitat, la superfície peatonal, paviment, enllumenat, les xarxes d’aigua i clavegueram, el mobiliari urbà i s’ha creat espais per introduir arbrat a les properes setmanes.

El regidor coordinador de Territori, Joan Sanchis, explicava que amb aquesta obra “hem transformat un carrer que tenia una vorera escassa tot i ser molt utilitzada pels vianants i situada a les immediacions d’un col·legi, aconseguint un carrer més segur, amable i agradable per a totes i tots”, explicava.  En concret, l’actuació ha contemplat la millora de l’accessibilitat de vianants i rodada al carrer i el seu àmbit d’influència, especialment a la vorera junt al col·legi Santa Maria, l’amplària de la qual ha passat a ser de 4 metres. També s’ha renovat el paviment per donar pas a altre de major qualitat; i dotat d’elements de mobiliari urbà com papereres o banquets.

L’espai també compta amb un nou enllumenat públic i elements de senyalització comercial i urbana, així com espai per a elements d’arbrat i jardineria. A més a més s’ha aprofitat per renovar les xarxes de clavegueram i d’aigua potable, i implantar una nova xarxa d’aigües pluvials, inexistent fins ara; i s’ha soterrat el cablejat de telefonia i baixa tensió que es torbava grapat a la façana del col·legi. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, ha tingut paraules d’agraïment per al veïnat per la seua comprensió amb les inevitables molèsties que comporten obres d’estes característiques, que a més es van veure afectades a la seua execució per les fortes pluges del passat mes de setembre, “però que ara han finalitzat, i suposen una important millora per a la ciutadana d’Ontinyent en general i del barri en particular”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El voluntariat contra el foc supera els 4.000 quilòmetres al primer mes de vigilància

El programa de vigilància preventiva “Ontinyent contra el foc” suma ja 4.942 quilòmetres en el …